9 reguli FENG SHUI pentru dormitor care te ajuta sa ai noroc in DRAGOSTE

Va prezentam o lista cu cele mai puternice noua reguli din Feng Shui care aplicate corect te pot ajuta sa aduci in casa ta norocul in dragoste si sa il pastrezi, remedii Feng Shui verificate pentru dormitor in stil Feng Shui.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 1. Ușa dormitorului trebuie să se deschidă absoluit complet

Iar asta înseamnă că trebuie să nu pui, în spatele ușii, tot felul de obiecte. Dar ce faci dacă n-ai gasesti o soluție? Atunci toate obiectele trebuie păstrate cât mai ”ordonat”, iar deasupra ușii poți amplasa o sferă fațetată de cristal.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 2. La ferestre este bine să ai draperii care, în timpul nopții, vor spori senzația de intimitate și siguranță.

pareri reguli FENG SHUI sa aduci dragostea in dormitor

În timpul zilei, aceste draperii trebuie să fie strânse, pentru a permite luminii naturale să energizeze camera.

Draperiile de la dormitor trebuie confecționate din in bumbac sau mătase pentru că, în Feng Shui, sunt recomandate fibrele naturale.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 3. Dacă vrei sa amplasezi si fotolii în dormitor, este bine să optezi pentru două piese.

Dacă nu gasesti un loc decât pentru un fotoliu, atunci poți păstra pe acesta două pernuțe decorative, cu imprimeu floral sau în nuanțe de roz.

ATENTIE! In Feng Shui, rozul reprezinta culoarea iubirii. Floarea iubirii este bujorul.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 4. Televizorul nu are ce căuta in niciun caz în dormitor!

Se spune că atunci cand în dormitor care este păstrat un televizor, oamenii petrec mai mult timp privind la poveștile de dragoste din filme decât ocupându-se de povestea de dragoste proprie.

Iar în cazul celor persoanelor singue, aduce ghinion pentru că îi face să viseze la o iubire ”ca în filme” și la partenerul ideal, greu de întâlnit in viata de zi cu zi.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 5. Oglinzile trebuie in mod cert evitate în dormitor

Se spune că oglinzile in dormitor aduc ghinion și infidelitate în cuplu. Dar, dacă nu ai altă soluție, trebuie să aplici un remediu pentru fidelitate.

De exemplu, poti sa păstrezi în fiecare noptieră câte o sferă din cuarț roz sau câte o mică piramidă confectionata din ametist.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 6. Patul din dormitor trebuie așezat în așa fel încât, atunci când stai în el, să vezi ușa camerei.

Dar în niciun caz nu trebuie să stai cu picioarele direct îndreptate spre ușă! Despre o astfel de poziție cu picioarele spe usa se spună că aduce somn neliniștit și in final boală.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 7. Patul din dormitor trebuie să aibă tăblie solidă și saltea dublă

Patul trebuie să aibă o tăblie solidă, lipită de perete, dar, pe cât posibil, acesta să nu fie un perete exterior. Salteaua patului trebuie să fie dublă.

În cazul în care ai două saltele înguste lipite una de alta, e bine să folosești o husă de pat mare, care să le acopere pe amândouă.

În acest fel anulezi energetic linia care desparte cele două saltele și, simbolic, linia care îi desparte pe cei doi parteneri.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 8. Nu păstra în dormitor fotografia părinților sau a copiilor!

Fotografiile în care apari tu și persoana iubită sunt mult mai potrivite.

Potrivite sunt și posterele sau tablourile cu imagini romantice, peisaje frumoase și cupluri fericite.

Regula Feng Shui pentru noroc in dragoste numarul 9. Culorile potrivite pentru dormitor sunt roz, roz-piersică și verde deschis

Cea mai potrivită culoare în dormitorul celor care vor să atragă iubirea este rozul.

Pentru cei care vor să dea o nouă șansă iubirii sau un nou ”imbold” actualei relații de cuplu, culoarea potrivită este nuanța piersicii.

Verdele este  o culoare norocoasă pentru că, în Feng Shui, vedele este asociată cu elementul lemn. Iar lemnul întețește, in mod simbolic, focul pasiunii.
MAI POTI CITI