XYZAL 5mg pareri pastile cu Levocetirizinum alternativa la Claritine si Aerius cu pret mai mic.

Parerile despre XYZAL 5mg de pe forumurile despre alergii si medicamente eficiente sunt pozitive si subliniaza faptul ca noile pastile cu Levocetirizinum sunt mai bune si mai ieftine decat clasicele Claritine si Aerius cu Loratadină in compozitie.

Xyzal este un medicament antialergic de noua generatie pentru tratamentul semnelor de boală (simptomelor) asociate cu reacţii alergice, cum ar fi de exemplu:

a) rinita alergică (inclusiv rinita alergică persistentă);
b)  urticaria idiopatică cronică.

Fiecare comprimat filmat de XYZAL 5mg contine in compozitie:

a) substanta activa: diclorhidrat de levocetirizina 5 mg;
b) celelate componente sunt: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu, Opadry Y-1-7000 (hipromeloza (E464), dioxid de titan (E171), macrogol 400).
xyzal-5-mg-pareri-forumuri-pastile-pentru-tratarea-alergiilor

Ca toate medicamentele, Xyzal poate determina reactii adverse, cu toate ca aceste reactii adverse nu apar la toate persoanele.

Reactii adverse frecvente (care apar la mai mult de 1 pacient din 100, dar la mai putin de 1 pacient din 10 pacienti tratati): uscaciune a gurii, dureri de cap, oboseala, somnolenta.

Reactii adverse mai putin frecvente (care apar la mai mult de 1 pacient din 1000, dar la mai putin de 1 pacient din 100 de pacienti tratati): epuizare, dureri abdominale.

Reactii adverse necunoscute (care nu pot fi estimate din datele disponibile): hipersensibilitatea, inclusiv anafilaxie, greutate corporala crescuta, pofta de mâncare crescuta, agresie, agitatie, halucinatii, depresie, insomnie, idei de suicid, convulsii, parestezie, ameteli, sincopa, tremor, disgeuzie, tulburari vizuale.

MOD DE ADMINISTRARE XYZAL 5mg

Luati întotdeauna pastilele de Xyzal exact asa cum v-a recomandat medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Trebuie sa înghititi comprimatul întreg cu apa sau alt lichid.

Doza uzuala pentru adulti si copii cu vârsta peste 6 ani este de un comprimat XYZAL pe zi.

Xyzal comprimate filmate nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 6 ani.

Daca suferiti de insuficienta renala usoara pâna la moderata, medicul dumneavoastra va poate prescrie o doza mai redusa conform cu severitatea afectiunii renale.

Durata tratamentului depinde de tipul, durata si evolutia simptomelor. Medicul dumneavoastra sau farmacistul va vor sfatui în aceasta privinta.

Rinita alergica intermitenta (simptome persistente mai putin de 4 zile pe saptamâna sau pe o perioada mai scurta de 4 saptamâni) trebuie sa fie tratata în conformitate cu boala si istoricul acesteia.

Tratamentul cu XYZAL poate fi oprit odata ce simptomele au disparut si poate fi reinitiat odata ce simptomele reapar.
MAI POTI CITI