SMILEY si IUBITA lui GINA PISTOL. Cancan monden Exclusiv si Senzational de la Laura Cosoi la Ciprian Marica.

Cancan Monden de ultima ora: Artistul Smiley și Gina Pistol au recunoscut ca formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizz-ul autohton.

Acum nu mai este un secret pentru nimeni că Smiley si Gina Pistol se iubesc și sunt împreună.

Smiley, în vârstă de 36 de ani, și Gina Pistol, în vârstă de 37 de ani, formează un cuplu, însă ambii au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor amoroasa.

Muzicianul Smiley şi Gina Pistol trăiesc de aproximativ doi ani şi jumătate o poveste de dragoste ca în filme.

Insa deoarece lucrează la trusturi concurente, Smiley şi Gina Pistol au evitat să se afişeze împreună in spatiul public.

cancan monden smiley si iubita lui gina pistol

Nu de mult Gina Pistol ar fi fost surprinsă de paparazzi în timp ce-i făcea o vizită lui Smiley la casa acestuia. Până în prezent, niciunul dintre ei nu a confirmat relația.

Totuşi, Gina Pistol a declarat: "Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală".

Acum insa lucrurile au fost date pe fata!

Smiley și Gina Pistol au făcut deja pasul cel mare și locuiesc împreună, iar atmosfera este una de poveste, după cum însuși Smiley povestește.

Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Uneori mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic...” a declarat, în exclusivitate, muzicianul Smiley în Revista Unica, publicatie disponibila de azi, 26 septembrie, la toate chioșcurile de presă din tara.

Ultimul iubit al Ginei Pistol a fost afaceristul Alin Cocoş ( varsta 33 de ani) de care s-a despărţit în martie 2017, după patru ani de relaţie. 

Înainte de Alin, în 2005, Pistol a mai avut relaţii cu Codin Maticiuc (38 de ani), alături de care a stat câteva luni şi cu afaceristul libanez Nicola Saikaly (2006 – 2012).

Când era despărţită de Nicola, Gina Pistol nu suporta să stea singură, aşa că a ajuns, în anul 2008, sa fie într-o relaţie cu Bogdan Ivanov.

In anul 2009 Gina Pistol s-a iubit cu fotbalistul Ciprian Marica (33 de ani), iar în 2012 a ajuns în braţele lui Mihai Răduţ (28 de ani).

La rândul lui, înainte ca Gina Pistol să-i pice cu tronc, Smiley a avut o relaţie de 5 ani cu actriţa Laura Cosoi (varsta 37 de ani), căreia i-au pus punct în 2012.

Prima iubită a lui Smiley, colegă de liceu, a fost Olivia Stoica (varsta 36 de ani), apoi a încercat o relaţie cu solista Sânziana Negru (32 de ani), alias Siella.
MAI POTI CITI