Sampon Balsam DOVE Intensive Repair pareri pozitive pe forumuri: asigura hranirea in profunzime a firului de par

Sa ne facem o parere despre samponul si balsamul DOVE INTENSIVE REPAIR doua produse din gama Dove Nutritive Solutions, gamă apreciata in comentariile de pe forumuri pentru ca oferă firului de păr exact îngrijirea de care are nevoie și previne 90% din degradarea acestuia chiar înainte să se întâmple.

Gama  Dove Nutritive Solutions din care face parte si samponul si balsamul Dove Intensive Repair este îmbogățită cu tehnologia Keratin Repair Actives, care ajută la refacerea firului de păr în profunzime, datorită ingredientelor active ce pătrund în fibra firului de păr și întăresc cu fiecare spălare proteinele regăsite în aceasta.

Firul de păr devine mai puternic, astfel încât despicarea și ruperea acestuia cauzate de rutina zilnică rămân de domeniul trecutului.

Pe termen lung, aceste ingrediente active continuă să acționeze și să fortifieze firul de păr cu fiecare spălare.
opinii comentarii sampon balsam dove intensive repair

De asemenea, micile particule de silicon se distribuie pe toată suprafața părului asigurându-i protecție îndelungată, hidratare și un aspect sănătos.

Șamponul Dove Intensive Repair, cu formula cu Nutri-Keratin Actives, repară firul de păr din interior și îngrijește și repară suprafața acestuia.

Hrănire în profunzime, zi dupa zi, pentru un păr mai puternic și mai frumos, ce radiază de sănătate!

Utilizat împreună cu balsamul, șamponul Dove Intensive Repair repară semnele deteriorării cu ajutorul Nutri-Keratin Actives.

Astfel, părul afectat  din cauza vopsirii sau deteriorării termice are un aspect mai sănătos cu fiecare spălare.

Acest șampon curăță părul în mod delicat, pentru ca cele dintre noi cu păr fragil să-l poată utiliza zilnic.

Samponul Dove Intensive Repair utilizat împreună cu balsamul, remediază instantaneu aspectul deteriorat al suprafeţei firului de păr și hrănește progresiv în profunzime, pentru ca tu să te bucuri de un păr vizibil mai sănătos, mai puternic și mai frumos, cu fiecare spălare.

Balsamul Dove Intensive Repair repară instantaneu aspectul deteriorat de la suprafața firului de păr.

Așa că indiferent dacă ai utilizat produse de înfrumuseţare sau ai părul vopsit, acesta va arăta mai puternic, mai sănătos și mai frumos.

Mod de utilizare Sampon si Balsam Dove Intensive Repair

Umezește-ți părul complet și masează șamponul ușor pe scalp. Clătește bine. Ai obiceiul să clătești și să repeți procesul?

Dacă utilizezi șamponul zilnic, repetarea procesului nu este neapărat necesară (decât dacă ai utilizat prea mult fixativ).

După ce ai spălat părul cu șampon, aplică balsamul Dove Intensive Repair pe părul ud, uniformizându-l de la jumătatea firului de păr către vârfuri.

Asigură-te că fiecare șuviță de păr este acoperită, trecând mâna prin păr, iar apoi clătește bine.
MAI POTI CITI