PROMOTIE TAROM Bilete Ieftine de Avion preturi de la 159 euro Bucuresti - Madrid zbor dus intors

Perioadă de vânzare a biletelor ieftine de avion TAROM este cuprinsa intre data de 18 septembrie si 20 septembrie 2019.

Promotia Tarom 65 de motive a fost lansata pentru a ne bucura pentru fiecare an din cei 65 de când TAROM îşi poartă pasagerii către tari mai apropiate ori mai îndepărtate.

Lista preturi reduse promotionale bilete de avion ieftine Tarom 65 de ani:

a) Pret de la 65* EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete de avion ieftine dus-intors achizitionate intre București și Cluj, Iasi, Timisoara;

b) Tarif de la 99* EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete de avion dus-intors achizitionate intre București și Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena;

promotie bilete de avion ieftine dus intors tarom 65 de ani

c) Pret de la 119* EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achizitionate intre București și Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic, Tel Aviv;

d) Tarif de la 139* EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete de avion ieftine dus-intors achizitionate intre București și Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris, Stockholm;

e) Pret de la 159 EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achizitionate intre București și Amman, Beirut, Cairo, Madrid.

Zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, gratuit: un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in și catering la bord.

Termenii şi condiţiile ofertei promotionale TAROM 65 de ani:

Perioadă de vânzare a biletelor ieftine Tarom: 18 septembrie – 20 septembrie 2019

Perioade de călătorie: 01 noiembrie - 15 decembrie 2019, 15 ianuarie - 01 martie 2020

Perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică.

Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Oferta promotionala este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

Rezervarea şi emiterea biletelor trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în termen de maxim 48 de ore.

Reducere de 90% din tarif pentru infant fără loc confirmat.

Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/ echivalentul monedei de plata.

Rambursarea biletelor ieftine avion Tarom achiziţionate nu este permisă.

Locurile la această ofertă de bilete de avion dus-intors sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.
MAI POTI CITI