Pareri Programul CENTURION inscrieri pentru 20 de milioane de dolari la 100 de oameni CV la romania@ro.morinda.com

Sa ne facem o parere despre Programul CENTURION o oportunitate de a castiga bani, program care va fi lansata oficial in Romania în cadrul evenimentului organizat în data de 5 octombrie 2019, ora 13:30, la centrul de evenimente Willbrook din Bucureşti si care deja starneste "valuri" pe forumuri.

Programul CENTURION a atras deja interesul celor mai mar lideri din lume, iar dumneavoastră puteți fi printre primii consultanți independenți de produse (IPC-uri) care au șansa să profite de această oportunitate de a castiga multi bani.

A fi membru al Clubului de Fondatori Centurion este o oportunitate limitată la doar 100 de lideri.

Este foarte profitabil să fiți Centurion, iar calitatea de membru al Clubului Centurion ar putea însemna o sursă de venituri uriașă pentru următorii ani.
pareri forumuri programul centurion inscrieri online pe programulcenturion.ro

Compania New Age îşi caută viitorii lideri şi lansează românilor Programul Centurion si cauta acei 100 de lideri care în termen de 24 de luni să recruteze 1000 de distribuitori sau consumatori și să genereze un venit cumulativ de 1 milion de dolari (1 milion de puncte QV) în adâncime nelimitată. Oportunitatea Centurion este disponibilă TUTUROR (atât consultanților independenți de produse noi cât și celor vechi)!

Acțiunile în valoare de 100.000 de dolari vor fi transferate imediat în contul de acțiuni al participantului la Programul Centurion după epuizarea perioadei de intrare în posesie.

În această perioadă este obligatorie menținerea celor 1000 de persoane înscrise în rețeaua proprie pentru cel puțin 6 luni (nu trebuie să fie neapărat luni consecutive, însă a 12-a lună trebuie să fie una dintre aceste 6 luni), dar persoanele nu trebuie să fie neapărat aceleași.

Pentru participare la Programul Centurion, distribuitorii lideri noi trebuie să fie înscriși cel târziu până la data de 31 iulie 2020.

Distribuitorii noi se pot califica la programul Centurion dacă realizează un venit cumulativ de 1 milion de puncte QV în adâncime nelimitată în cel târziu 24 de luni de la înscriere. O altă condiție este ca liderii să înscrie în propria rețea cel puțin 1000 de membri noi.

Înfiinţată în urmă cu 23 de ani, compania americană New Age investeşte 20 de milioane de dolari în partenerii săi şi lansează tuturor celor care îşi doresc să devină lideri o oportunitate remarcabilă de schimbare a veniturilor şi a vieţii. Condiţia este una singură: motivaţia de a excela!

Compania New Age s-a remarcat în industria de super-sucuri cu celebrul suc Tahitian Noni, provenit din insulele verzi din Polinezia Franceză, unde solul nepoluat, soarele abundent şi apa limpede asigură condiţiile perfecte pentru crearea produselor de cea mai înaltă calitate.
MAI POTI CITI