Pareri Magazinele SPLEND'OR: Bijuterii clasice pentru ocazii speciale de la inele de logodna la bratari de argint deosebite

Parerea consumatorilor despre magazinele de bijuterii SPLEND'OR extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Splendor bratari argint, Splendor inele de logodna deosebite, Splendor ceasuri Fossil:

1. Pareri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Magazinele SPLEND'OR prezinta colectii de bijuterii si ceasuri ce sunt caracterizate de design modern, calitate a manufacturii, realizate de specialisti talentati cu o vasta experienta.

Pasiunea, care definește și povestea Splend’or de 13 ani, este cea care i-a ajutat să dezvolte o rețea de peste 50 de magazine în România, oferind cea mai variată selecție de bijuterii și ceasuri deosebite renumite pe plan internațional.

magazine splendor bijuterii de argint inele de logodna si verighete

Eleganta, calitatea excepționala si designul clasic va dainui in timp, dincolo de trandurile sezoniere.

Magazinele Splend’or reprezintă conceptul eleganţei absolute, îmbinat cu stilul tradiţional.

Aici veţi găsi bijuterii deosebite care vă vor încanta privirea încă de la început şi de asemena cele mai inovative tehnici de măsurare a timpului.

Daruieste amintiri nepretuite, cu ocazii speciale, atunci cand bijuteriile au o incarcatura emotionala deosebita si o seminificatie unica: logodna, nunta, botez, aniversari, ziua mamei: Bliss, Comete, Majorica, APM, Ekan, Le Bebe.

O bijuterie cu diamante va aduce intotdeauna stralucirea dorita, pe chipul persoanei dragi.

Diamantele, indiferent daca sunt rotunde, ovale sau sub forma de inima, sau intr-o alta varianta de marchiza precum smarald, printesa sau marquise, formele sunt multiple iar expertiza este unica!

Descopera in magazinele SPLEND'OR modele clasice de design orologer ce masoara timpul prin mecanisme automatice sau quartz: Certina, Doxa, Seiko, Timex, Citizen.

Vino în magazinele Splend’or şi descoperă eleganţa absolută în materie de ceasuri şi bijuterii.

Sofisticat, distins, elegant, modern, sunt câteva dintre cuvintele care ar putea descrie magazinul Splend’or.

Splend'or, jucător din industria de bijuterii, a anunțat că devine sponsorul principal al show-ului de muzică Vocea României și că va oferi marele premiu pus în joc, de 100.000 de euro.
MAI POTI CITI