Pareri Ayurveda, de la Tesori d’Oriente apreciat pe forumuri pentru ca oferă energie și o stare de bine

Parerea consumatorilor despre Parfumul, gelul de duș si crema de baie Ayurveda, de la Tesori d’Oriente extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre pafumuri si produse cosmetice Tesori d’Oriente:

1. Sentiment Pozitiv - 0,70

2. Sentiment Negativ- 0,50

3. Sentiment Neutru - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Aromele revigorante de lămâie, portocală și bergamotă, cu note calde de lemn de cedru, patchouli și Ylang-Ylang  se regăsesc acum în gama Ayurveda, de la Tesori d’Oriente, o gamă de produse special creată atât pentru o piele frumoasă, cât și pentru o continuă stare de bine.
Tesori dOriente Ayurveda pareri forumuri

Ayurveda este medicina tradițională indiană – cel mai vechi sistem de tratament din lume, care are la bază practici medicale menite să ajute trupul, dar și sufletul.

Gama de cosmetice Ayurveda, de la Tesori d’Oriente, a fost inspirată din aceste principii, și poate deveni esența stării tale de bine oriunde și oricând.

Începe-ți ziua cu un duș revigorant, care să-ți încarce bateriile.

Răsfață-te cu uleiurile prețioase de Amla, Neem și susan din gelul de duș Tesori d’Oriente Ayurveda, îmbogățit cu gălbenele și aloe vera, care îți lasă pielea moale și catifelată.

Seara, poți încerca crema de baie Tesori d’Oriente Ayurveda.

Cu o consistență densă, foarte parfumată, te va relaxa total și te va pregăti pentru un somn liniștit, odihnitor.

Cinci ingrediente prețioase, recunoscute în tradiția ayurvedică, stau la baza acestei cremei de baie, care îți poate reda imediat starea de bine, chiar și după o zi foarte grea.

Odată ce pielea ta e hidratată, iar tu te simți bine în propriul corp, nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de viață, exact așa cum e ea – cu bucurii și provocări.

Parfumul din gama Ayurveda, de la Tesori d’Oriente, îți acaparează complet simțurile cu fiecare pulverizare și te încântă cu aromele sale proaspete de citrice, a căror intensitate îți oferă o senzație reconfortantă de revigorare.

În tandem cu notele de lămâie, portocală și bergamotă, te invaluie aromele dulci de lemn de cedru și iris, al căror parfum îți oferă energie și o stare de bine, pentru ca tu să te simți fabulos în orice moment.
MAI POTI CITI