Naturalis DIOLEX Gel pareri bune pe forumuri remedii picioare grele, beneficii, compoziție, mod utilizare

Sa ne facem o părere despre Naturalis Diolex Gel  este un produs special conceput pentru ingrijirea picioarelor, apreciat in comentariile de pe forumuri pentru ca îmbunătățește tonicitatea vasculara, stimulează circulația sângelui si oferă o senzație plăcută de răcorire a “picioarelor grele”.

60% de recenzori au evaluat alte produse pentru acest brand. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ ratingul general pentru acest produs.

Ce este Naturalis Diolex Gel și pentru ce se utilizează

Prin continutul de substante active in compozitie, Microalga Porphyridium Cruentum, extractul de casta, mentol si ulei de eucalypt, Naturalis Diolex Gel ajuta la revigorarea picioarelor obosite, atenuand senzatia de “picioare grele”.

Microalga Porphyridium Cruentum ajuta la imbunatatirea tonusului vascular, corecteaza roseata pielii si reduce fenomenul de picioare „grele” si obosite.
diolex gel catena pareri beneficii preturi

Extractul de castan revigoreaza picioarele obosite, îmbunătățește aspectul pielii la nivelul picioarelor, lasand-o neteda si catifelata.

Mentolul ofera o senzatie placuta de racorire a picioarelor „grele”, iar uleiul de frunze de Eucalyptus Globulus relaxează si calmeaza senzatia neplacuta in zona pe care se aplica.

Atenționări utilizare Diolex Gel Naturalis:

- A se evita contactul cu ochii, cu ranile deschise, cu membranele mucoase, cu muscaturile de animale si arsurile grave.

- A nu se utiliza in cazul bebelusilor sau copiilor mici.

- A nu se bandaja dupa aplicare.

- A se folosi doar pentru uz extern.

- A nu se folosi de catre femeile insarcinate sau care alapteaza decat cu acordul medicului specialist.

- In caz de inghitire, mergeti de urgenta la medic.

- A se evita folosirea produsului in cazul hipersensibilitatii la oricare dintre ingrediente.

Efecte secundare Diolex gel:

- Daca simptomele se agraveaza sau apare sangerare, consultati medicul.

- In cazuri rare, pot aparea reactii cutanate alergice.
MAI POTI CITI