Cristin Zamosteanu nou proprietar PLEIADA Boutique din Iasi, singurul hotel de 5 stele din Moldova

Stirea zilei din turism este ca hotelul de 5 stele Pleiada Boutique din Iași (fostul Concordia), a fost cumpărat în acest an de omul de afaceri local Cristin Zămosteanu, care l-a modernizat și a adus un director general de la Opera din Iași, în încercarea de a atrage cât mai mulți turiști de pe segmentul de turism cultural.

Fiind sponsor al Operei din Iași, hotelul Pleiada Boutique le oferă gratuit turiștilor invitații la Operă și îi transportă gratuit dus-întors până acolo.

Cine este Cristian Zamosteanu

Intrat pe piața imobiliară din Iași nu cu mult timp in urma, omul de afaceri Cristin Zămoșteanu are conform biografiei in CV mai multe proiecte, unele terminate, altele în derulare. Printre cele mai cunoscute sunt blocurile de 8-9-10 etaje din zona Smârdan – “Lazăr Residence”.
pareri forum hotel pleiada iasi proprietari noi cazare de calitate

În Canta, Cristin Zămoșteanu deține un alt proiect, Concept Residence, cu 4 blocuri de 8-9 etaje și 263 de apartamente.

In iulie 2019, Ingrid Ioana Zămoșteanu, fiica din prima căsătorie a investitorului imobiliar Cristin Zămoșteanu cu Oana Mirela Zămoșteanu, s-a măritat cu Gabriel Codrin Ciobanu, unul dintre instructorii de la Oxygen Sport Center, care aparține tatălui său.

Pleiada Boutique Hotel din Iasi reprezinta un univers elegant și versatil al confortului, luxului și ospitalității.

Resursele și facilitățile complexului au fost atent gândite pentru a oferi musafirilor pretențioși și avizați o excelentă alternativă de cazare pe durata vizitei la Iași, servicii impecabile de restaurant, precum și condiții deosebite pentru organizarea de evenimente și petrecerea timpului liber.

Hotelul Pleiada a fost construit în 2008, ca o structură de patru stele, iar în 2014 i s-a mai adăugat o aripă de cinci stele.

S-a numit inițial hotel Concordia, după care, ulterior, și-a schimbat numele în Pleiada. Hotelul are acum 63 camere, dintre care patru apartamente, 27 de camere de patru stele și 32 de camere de cinci stele.

În acest an, hotelul a fost cumpărat de la firma locală Autogaz de către Cristin Zămosteanu, proprietarul unui grup de firme cu afaceri în domeniul sportiv, sănătate și imobiliare.

Noii proprietari ai hotelului Pleiada se afla acum în discuții cu librăriile Cărturești și Librarium ca oaspeții să aibă reduceri de 20% la cumpărarea cărților.

Mai mult, până in 20202, managerul hotelului și-a propus să mărească ponderea turismului cultural la 25%.
MAI POTI CITI