Biografie ADRIANA SIMIONESCU fata lui ADI MINUNE de la manele la VOCEA ROMANIEI adevar sau controversa

WIKI:Nu exista roman sa nu ii stie numele. Se numeste SIMIONESCU ADRIAN nascut in  STEFANESTII DE JOS judetul ILFOV la 24 septembrie 1974.

Publicul il stie drept cantaretul de manele, muzica tiganeasca si de petrecere. ADRIAN COPILUL MINUNE mai apoi ADRIAN MINUNE si in fine ADI DE VITO daca vreti. REGELE MANELELOR cum i se mai spune  va implini  pe 24 septembrie 45 de ani.

ADRIAN a fost mereu mandru de sotia sa CATI  dar si de cele trei minuni de copii: KARMEN SIMIONESCU, ADRIANA SIMIONESCU si ADRIAN JR.

Fiica mijlocie i-a adus o bucurie care ii va face ziua de nastere mai frumoasa. Insotita de mama CATI si de fratii sai KARMEN nume de scena ADRIANA FLORENTINA SIMIONESCU a  fost prezenta vineri 20 septembrie la  prima editie din sezonul 9 a VOCII ROMANIEI.

Dintre jurati SMYLEY, IRINA RIMES, TUDOR CHIRILA doar BRENCIU si-a intors scaunul si a acceptat-o pe ADRIANA.
adriana simionescu biografia bibliografica

Alegerea ADRIANEI  la VOCEA ROMANIEI a generat scandal? Si controverse in mediul online. HORIA a fost pus la zid cum ca ADRIANA SIMIONESCU nu ar fi stralucit.

BRENCIU i-a luat apararea si le -a spus  tuturor sa aiba rabdare  pana in etapele urmatoare cand ADRIANA va avea  performante .

ADRIANA FLORENTINA SIMIONESCU a spus ca a fi fata lui ADRIAN MINUNE este un privilegiu dar si o povara.

Ca a venit la VOCEA ROMANIEI pentru a demonstra ca ea este ADRIANA SIMIONESCU si nu ADRIANA fata lui MINUNE.

Ca vrea sa se afirme prin forte proprii nu gratie numelui si relatiilor parintelui celebru. Ba mai mult a povestit ca  in copilarie ar fi suferit  de discriminare pentru faptul ca este tiganca.

Dar oare KARMEN aka SILVIA CLAUDIA SIMIONESCU nu a intampinat astfel de probleme? Si din cati artisti de etnie roma avem cati s-au plans ca au fost discriminati in copilarie?

ADRIANA in varsta de 16 ani   se spune ca studiaza la COLEGIUL NATIONAL De ARTE" DINU LIPATTI." A studiat cele opt clase iar la evaluare in 2017 nu a reusit sa ia examenul de admitere.

Presa a fost incantataa ne relateze notele luate de fiica mijlocie a lui MINUNE.  ADRIANA  FLORENTINA SIMIONESCUa obtinut 3.50 la matematica si 6.40 la romana si media generala 4.95.

Nu stim ce s-a intamplat dupa 2017 si unde invata  acum  ADRIANA. Stim ca a lut lectii  de muzica cu profesori si si-a aratat bucuria de a canta alalturi de tatal sau la diverse petreceri.

Acum se spune ca studiaza canto-jazz si  clar  fata ne-a marturisit ca nu vrea sa cante manele ca celebrul ei tata. Ca nu ar fi un mediu safe pentru o fata.

Presa ne-a relatat cum ADRIAN MINUNE a petrecut la un restaurant din PREDEAL in 2017 unde ADRIANA a cantat alaturi de tatal sau. Si atunci cum sa spui ca nu canti manele?

Ba mai mult unii s-au indignat cand la aceesi petrecere fiul  juniorul lui MINUNE tragea cu  pasiune dintr-o narghilea.

Ati uitat oare ca MINUNE facea arogante la plaja in 2014 imediat dupa ce CARMEN fugise de acasa cu FRANCO?

Familia lui MINUNE a fost fotografiata   in timp ce ADRIAN FLORENTIN si ADRIANA FLORENTINA se distrau  aruncand cu sampanie unul  catre altul?

ADRIANA vrea sa ajunga celebra la fel ca sora sa. Despre CLAUDIA SILVIA devenita CARMEN SIMIONESCU mai apoi artista KARMEN s-au scris sute de articole.

Despre fuga de acasa cu FRANCO , despre relatia cu regizorul BOGDAN DARAGIU si in fine despre povestea cu actulaul sot BOGDAN CAPLESCU.

KARMEN e mandra de fetita sa  SOFIA MARIA ROSSA. Presa scrie despre  mamica ce si-a revenit la silueta dinainte de nastere. Despre vacantele si  preferintele sale.

In tot acest timp ADRIANA despre care tatal sau spunea ca este talentata a ramas intr-un con de umbra. Asa incat ADRIANA face ce poate pentru a   reusi sa fie cunoscuta.

La 14 ani ADRIANA se fotografia cu primul prieten  MIHAI. Si presa ne spunea cum MINUNE si-a dus sotia fiicele si iubitii acestora in mall.

Dupa relatia cu MIHAI a aparut un alt baiat care i-a cucuerit inima ADRIANEI. STEFAN postase in 2017 poze cu ADRIANA imbratisati dovedind  cat de mult o iubeste pe ADRIANA.

Se vede treaba ca problemele inimii sunt importante in familia lui MINUNE.

ADRIANA  arata  pe  FACEBOOK si INSTA cat de mult conteaza sa iubesti sa fii iubit. Si ea spune ca o enerveaza ca este  genul de fata care iarta prea des si uneori nu este bine.

Nici nu conteaza daca va termina liceul la 20 de ani ca sora sa celebra. Fara sa  se straduie mult KARMEN a devenit artista  acum este o femeie independenta la casa ei.

KARMEN a implinit 21 de ani  s-a casatorit a devenit mama si acum se ocupa de  fetita sa. ADRIANA vrea sa  ajunga o ARTISTA ca DELIA, ANDRA.

Dar cel mai mult ar vrea sa fie ca BEYONCE. Cum e BEYONCE? O artista recunoscuta international  casatorita  si extrem de bogata.

Bogatia nu ii lipseste nici ADRIANEI. Impreuna cu fratii sai au crescut inconjurati de dragoste  si nu le-a lipsit nimic.

Vom vedea daca ADRIANA SIMIONESCU va reusi sa mearga in etapele urmatoare. Daca are talent si juratii vor considera ca poate  fi o castigatoare.

Singurul baiat al cantaretului MINUNE este ADRIAN FLORENTIN SIMIONESCU sau ADI JR. Celebrul sau tata il iubeste ca pe ochii din cap si a fost tare mandru cand fiul sau a jucat intr-un film.

Ce film? ADRIAN SIMIONESCU a jucat in filmul " A DOUA VOCE" in regia lui  DANIEL SANDU.

Pustiul lui MINUNE avea 5 ani in 2013 cand a apraut in film dandu-i replica MEDEEI MARINESCU. Despre ce credeti ca e vorba in film?

Despre o casa de plasament si despre copii rromi . Directoarea e prinsa in dilema de a-i lasa pe copii sa plece acasa de CRACIUN stiind ca  femeia care ii va lua ii putea supune la  exploatare la cersit.

Micul actor  ADRIAN s-a descurcat foarte bine. De atunci a crescut si nu stim  daca si el doreste sa devin artist precum surorile lui.

In orice caz  copiii CARMEN , ADRIANA si ADRIAN ar putea sa urmeze orice  cariera vor dori.  Averea tatalui ii ajuta.

Asta in cazul in care  ADRIANA ar dori sa studieze la o scoala vestita din LONDRA. Atunci sigur e important sa ai un parinte capabil sa te sustina financiar in facultate.

E o ipocrizie sa spui ca  celebritatea tatalui nu conteaza. In schimb CHIRILA s-a declarat impresionat de faptul ca ADRIANA a ales sa vina la VOCEA ROMANIEI.

CHIRILA i-a spus ADRIANEI ca el intelelge ce inseamna sa porti povara unui parinte celebru.

De aici intr-o suta de vieti copii lui ADI MINUNE ar putea sa nu munceasca . Dar uite ca fetele  isi doresc celebritatea.
wiki adriana simionescu vocea romaniei

Timpul ne va dovedi daca ADRIANA SIMIONESCU va ajunge la fel de celebra precum sora sa ARTISTA KARMEN.

Deocamdata ADRIANA la varsta de 16 maine poimine 17 ani ar trebui sa fie preocupata de invatatura. Vine BACUL.

In muzica concurenta este acerba. Au aparut destule pustoaice talentate. Pana si NICOLE CHERRY a lasat muzica pe planul doi fiind preocupata de  relatia cu iubitul.

Daca vorbim de talent  sa ne amintim  de  performantele  romancei  LAURA BRETAN.

ADRIANA SIMIONESCU pare decisa sa ajunga cunoscuta iar "VOCEA ROMANIEI" a fost primul pas care o cariera in muzica.

Si oare talentul nu trebie dublat de studii ?  Nu ar strica studii la CONSERVATORUL DE MUZICA. Daca  ADRIANA e pasionata de jazz ar trebui sa o aiba drept model pe AURA URZICEANU.

Cine crede ca BRENCIU nu stia cine este ADRIANA SIMIONESCU ca e fata lui MINUNE? Daca stia IRINA RIMES    care i-a vorbit lui BRENCIU despre ADRIANA care are o sora foarte frumoasa si un tata celebru .

Si de unde se stiu ADRIANA SIMIONESCU cu IRINA RIMES? Cum de unde? Raspunsul ADRIANEI i-a lasat masca pe jurati.

ADRIANA a spus ca o cunoste pe IRINA RIMES din parc . WHAT? Si la o intalnire in parc probabil ca ADRIANA i-a marturist IRINEI ca vrea la "VOCEA ROMANIEI".

Amuzanta reactia lui SMYLEY care a inteles ca fetele se cunosc din pat ??? Din parc SMILEY din parc.

Ii dorim ADRIANEI  pana la  faima lui BEYONCE sa o intreaca pe sora sa CARMEN. Oare in sezonul 10 sa ne pregatim sa il vedem si pe ADRIAN JR?
MAI POTI CITI