Biografia YEVGENIYA KIRONAKI din echipa IN PREMIERA la ANTENA 3 cea care l-a desconspirat pe cuscrul lui DINCA

WIKI YEVGENIYA KIRONAKI Un BREAKING NEWS sparge ecranul... reporterul ANTENEI 3 membra a echipei IN PREMIERA a facut un reportaj demn de un premiu PULITZER.

YEVGENIYA KIRONAKI a reusit sa il desconspire pe cuscrul lui GHEORGHE DINCA acesta marturisind ca ginerele lui adica unul din fiii lui DINCA mai precis fiul cel mare se ocupa cu trasportul fetelor duse peste hotare la prostitutie.

YEVGENIYA alintata "JELEA" a suportat cu stoicism marturisirile  si cuvintele jignitoare ale batranului care credea ca are in fata sa o presupusa  urmatoare victima.

Cu un curaj uimitor YEVGENIYA l-a determintat pe cuscrul lui DINCA sa vorbeasca. Un reportaj facut pe muchie de cutit  atunci cand isi face aparitia  fiul batranului care  vrea sa o  impiedice sa plece pe jurnalista.

YEVGENIYA KIRONAKI si cameramanul care o insotea  au reusit sa plece doar dupa ce i-au amenintat pe cei doi cu telefonul la 112.
YEVGENIYA KIRONAKI BIOGRAFIE WIKI

Acest reportaj  extraordinar ne readuce in atentie  figura unui jurnalist de marca. O femeie sensibila calda  curajoasa ambitioasa un profesionist desavarsit.

Care este biografia acestei femei care considera ROMANIA o a doua casa? YEVGENIYA s-a nascut in orasul ODESSA in UCRAINA.

In Romania spune ea a venit din teribilism. Dar Romania a adoptat-o si aici viata ei s-a schimbat total.

Cunoscatoare a limbii ruse a inceput sa lucreze in presa  fara prea mare tragere de inima. A descoperit apoi ca ii place ce face si de atunci meseria de jurnalist se confunda cu propria -i viata.

De peste zece ani lucreaza in echipa "IN PREMIERA". Pana sa castige  in 2014 premiul  pentru cel mai bun reportaj la  NEW YORK FESTIVALS WORLD S BEST TELEVISION &FILM mai castigase un premiu la LONDRA.

Despre reportajul  premiat la NEW YORK despre copii abandonati in spitale  acesta fost unul special. Inainte de a realiza si continuarea YEVGENIYA a fost pe cale sa renunte la meseria care ii este draga.

O marturisire care la vremea respectiva l-a surpins si pe MIHAI GADEA. Cauzele copiilor o sensibilizeaza peste masura pe temerara  YEVGENIYA.

Jurnalista dorea sa lase jurnalismul  si sa se ocupe de  un ONG care sa apere drepturile copilor pentru ca  simtea ca se face prea putin .

Nu exista vreun caz  umanitar in care YEVGENIYA sa nu se implice si sa ii implice pe toti din jurul ei.

Jurnalista a strans bani  a pus si ea bani   pentru ca  copiii napastuiti sa aiba o soarta mai buna. YEVGENIYEI ii plac provovarile  si isi alege subiecte  care starnesc intrebari.

Nu ii place sa ofere telespectatorului subiecte usurele. Cand ceva pare imposibil  acolo o veti gasi pe YEVGENIYA.

O inima mare intr-un corp firav   jurnalista masoara 1.50m.  Meseria o poarta mereu pe drumuri. Uneori a facut materiale in locuri  unde pericolul era prezent.

In Romania  YEVGENIYA si-a gasit si jumatatea. Ea este casatorita cu cameraman-ul  MIHAI VALENTIN  BUZDUGA membru si el in echipa "IN PREMIERA".

Viata unui jurnalist e plina si momentele  libere sunt putine. Doi parteneri la munca si doi soti acasa. O echipa unita de pasiunea pentru alti oameni.
YEVGENIYA KIRONAKI BIOGRAFIA VEDETA ANTENA 3

O amintire draga cuplului YEVGHENYA- MIHAI a fost vacanta in AMERICA in 2016 cand au avut ocazia de a se fotografia alaturi de RUSSEL CROW faimosul gladiator.

YEVGENIYEI ii place marea si este indragostita si de arta.

Ii este dor de ODESSA natala dar acum ROMANIA este tara ei. Intr-o masura atat de mare incat uneori jurnalistei i se pare ca este mai romanca decat multi romani.

YEVGENIYA KIRONAKI  a dobandit faima unui jurnalist profesionist  drept dovezi stau sutele de materiale  realizate. Acasa in UCRAINA visa sa devina regizor documentarist.

In reportajele sale are sansa de a se folosi de  instrumete apropriate de  realizarea  documentarelor.

Oricat de grave urate si grele sunt subiectele abordate se simte o unda de poezie. YEVGENIYA KIRONAKI  este modesta dar  este un om talentat.

Talentata, curajoasa, sensibila  un OM MINUNAT asa cum o descriu prietenii.

O ucrainianca cu suflet de roman. Un jurnalist profesionist. Toata admiratia pentru curaj YEVGENIYA KIRONAKI.

Reportajul realizat cu cuscrul lui DINCA a MONSTRULUI din CARACAL ar putea deveni o pista importanta in rezolvarea cazului.
MAI POTI CITI