Plateste ratele in locatiile SELFPAY la creditele nebancare BRD Finance, Patria Credit IFN, Credius și Viaconto

SelfPay, deținătorul celei mai mari rețele de stații (robotei) de plată de tip self-service din România, lansează noi servicii prin parteneriate semnate cu patru dintre instituțiile de creditare nebancare: BRD Finance, Patria Credit IFN, Credius și Viaconto.

Clienţii IFN-urilor BRD Finance, Patria Credit IFN, Credius și Viaconto au de astazi posibilitatea să-și plătească ratele de credit la peste 4.200 de stații de plată SelfPay in locatiile din toată Romania.

În primele șapte luni ale anului curent, cele patru parteneriate au adus 28 de servicii noi lansate de SelfPay, repezentând o creștere cu 250% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Serviciile SelfPay ajunge la un total de 14 companii din industria serviciilor financiare cu care a semnat acorduri de parteneriat prin lansarea noilor servicii de plată a ratelor.
selfpay locatii robotel plata rate credite Credius si Viaconto

Astfel, cel mai mare volum și număr de tanzacții zilnice pentru plata ratelor la credite se înregistează în intervalul 14- 18 al fiecăei luni.

Volumul și numărul tranzacțiilor sunt, în medie, cu 300% mai mari decât media înregistrată la nivelul întregii zile.

Clienții instituțiilor de imprumuturi nebancare în discuție pot accesa în rețeaua SelfPay, pe lângă ratele de credit, alte peste 120 de servicii de plată din sectoae diverse pecum: utilități, telecomunicații, bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, rovinietă sau divertisment.

Stațiile de plată SelfPay se regăsesc amplasate în rețelele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și sunt deschise zilnic, în intervalul orar stabilit de magazine.

Fie ca plătești facturile de utilități, că îți reîncarci cartela prepaid sau că îți cumperi jocul preferat participi automat la tragerea la sorți lunară.

Descarcă gratuit aplicația mobilă SelfPay!

Mai multe tranzactii la Statiile de Plata SelfPay, iti aduc mai multe sanse de castig!

Mai mult, ai pana la 50% reducere la produsele Philips de pe www.philips.ro/SelfPay
MAI POTI CITI