Pareri Capsule ARIEL 3in1 PODs Mountain Spring 81 de SPALARI pretul rufelor impecabile. Mod utilizare.

Sa incercam sa ne facem o parere despre Capsule ARIEL 3in1 PODs Mountain Spring care va ajung pentru numai putin de 81 de spalari, si care se utilizeaza simplu si usor pentru rezultate impecabile.

Pe forumuri, capsulele ARIEL 3in1 PODs Mountain Spring beneficiaza de comentarii pozitive care scot in evidenta faptul ca aceste detergent spală bine, miroase bine si este usor de utilizat.

Detergentul Ariel 3in1 PODs Mountain Spring reprezinta impecabilul intr-o capsula inovatoare, cu 3 compartimente speciale, care curata, indeparteaza petele si ofera stralucire hainelor. 

Parerea consumatorilor despre Capsule ARIEL 3in1 PODs Mountain Spring extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre subiecte precum cate capsule de ariel se pun la o spalare, capsule ariel ieftine, ariel capsule pentru rufe albe:
Capsule ARIEL 3in1 PODs pareri forumuri detergenti buni recomandari

1. Sentiment Pozitiv - 0,80

2. Sentiment Negativ- 0,50

3. Sentiment Neutru - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Tehnologia din Ariel 3in1 PODS iti lasa rufele impecabile din prima spalare.

Acest lucru a fost demonstrat de numeroase teste de laborator efectuate pe tesatura de amestec de bumbac si poliester, cu pete de tocanita de vita, sorbet de zmeura, budinca de ciocolata, intr-un ciclu de spalare la 40°C.

Tehnologia inovatoare din capsulele cu detergent Ariel 3in1 PODS mentine cele 3 ingrediente separate pana in momentul spalarii, cand membrana speciala se dizolva si elibereaza puterea celor 3 actiuni pentru o spalare impecabila.

Detergentul Ariel 3in1 PODs are o putere de curatare mult mai concentrata. 

Pelicula speciala a capsulelor de  Ariel 3in1 PODs se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala.

Datorita tehnologiei speciale Fiber Science, detergentul capsule Ariel 3in1 PODS intensifica uimitor nuantele si ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.

O capsula Ariel 3in1 PODS contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare. Uita de masurat si dozat, pune capsula direct in cuva masinii de spalat, apoi rufele deasupra ei.


Detergentul Ariel 3in1 PODs ofera o putere de curatare concentrata chiar si atunci cand este utilizat in apa rece.

Cele 3 ingrediente active din capsula  Ariel 3in1 PODs  actioneaza impreuna pentru a indepartarea petelor dificile.
MAI POTI CITI