NOUL Balsam Silan Supreme Attraction pareri pozitive pe forumuri care apreciaza milioanele de particule pentru catifelare

Henkel, unul dintre cei mai importanți jucători din piața locală a bunurilor de larg consum, relansează gama de balsam de rufe cu parfumuri franțuzești Silan Suprême, prilej bun sa ne facem o parere despre noul Silan Suprême Attraction.

Astfel, gama Silan Suprême își schimbă design-ul și se extinde cu o nouă variantă: Silan Suprême Attraction, cu parfum unisex fresh.

Noul design este unul modern și atactiv pentru consumatori. Formula cremoasa imbogatita cu milioane de particule a balsamului de rufe Silan Suprême Attraction pentru netezire trateaza fiecare fibra a hainelor tale cu o grija speciala pentu catifelare irezistibila.

Parerea consumatorilor despre extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre Balsam Silan Suprême Attraction:

1. Sentiment Pozitiv - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,35
3. Sentiment Neutru - 0,55
pareri forumuri balsam de rufe silan supreme

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre balsamul de rufe Silan Suprême Attraction

Entuziasm - 55%
Autoexprimare -  60%
Functionalitate -  58%

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În plus, gama de balsamuri de rufe Silan Supreme devine mai prietenoasă cu mediul: sticla este realizată din plastic reciclat, iar învelișul este acum detașabil pentru facilitarea reciclării, au precizat reprezentanții companiei Henkel.

Produsele Silan Supreme sunt disponibile în două variante de ambalaj, 600 de ml, respectiv 1,2 litri.

Respecta intotdeauna instructiunile de pe eticheta fiecarui produs. Dozarea balsamului lichid de rufe Silan este usor de realizat.

Pur si simplu, utilizeaza capacul sticlei de Silan pentru a obtine cantitatea exacta. Nu dilua balsamul Silan inainte de utilizare.

Toarna balsamul de rufe din sticla direct in capac si apoi toarna-l in compartimentul pentru balsam al masinii de spalat.

a) 25 ml pentru haine catifelate (spalare in masina);

b) 35 ml pentru extra catifelare (spalare in masina);

c) 55 ml pentru haine deosebit de catifelate.

VERIFICA AICI OFERTA ACTUALA SI PRETURILE eMAG
MAI POTI CITI