MACHIAJUL STRIDENT pareri bune de la Sprancenele HALO la buzele ACADELE in randul generatiei Z

Opinia specialistilor este ca pentru adolescenții de astăzi (generatia Z), machiajul nu este doar un hobby, ci un mod de a-și exprima creativitatea, speranțele și visele.

Nu doar fetele sunt cele care își perfecționează tehnicile de machiaj strident despre care nu ați auzit niciodată, cum ar fi sprâncenele halo sau buzele acadele.

Există branduri care au creat colecții de produse cosmetice non-gen, iar case mari precum Chanel și Givenchy au lansat linii exclusiv masculine pentru machiajul puternic cu accente stridente.

Astăzi, contul nostru de Instagram este invadat de diferite tendințe ale sprâncenelor. Sunt atât de ciudate încât îți vine să bati doua trei cruci largi.
forum pareri modele de machiaj strident puternic la moda

Acum, machiajul este o subcultură proprie. În comunitățile care se învârt în jurul platformelor Instagram și YouTube, tinerii generatiei Z se adună practic pentru a căuta inspirație, pentru a schimba sfaturi despre produse și a stăpâni tehnici complicate.

Aceștia ajung adesea să se machieze cu ajutorul vloggerii’lor celebri precum NikkieTutorials (care are 12,2 mil. de abonați), Jeffree Star (cu 15,6 mil. de abonați) și James Charles (care se mândrește cu 15,9 mil. de abonați).

În această comunitate, chipul este o pânză pentru arta incongruentă, visătoare, purtabilă. Nu-ți trebuie decât niște bani de buzunar și un smartphone.

Dar ceea ce este fascinant pentru această nouă subcultură este faptul că aceasta nu are loc în centre comerciale aglomerate sau în parcuri, ci în liniștea dormitorului.
modele la moda de machiaj strident cu culori puternice

„Este pur și simplu artă”, susține o tânără din generatia Z in varsta de 16 ani, pasionată de make-up. Milly Provenzano petrece ore bune perfecționându-și tehnicile de machiaj.

Inspirațiile ei sunt diverse și obscure. Deși abia a intrat la liceu, Milly Provenzano adoră machiajul în culori puternice: portocaliu, gri, roz strălucitor.

Dar o face doar de dragul Instagramului. După ce a încărcat o fotografie cu ea machiată strident, își șterge fața. Pentru câteva ore, când va încerca alt machiaj puternic si mai indraznet.

Dacă în trecut am avut "Crown Brows", „Christmas tree brows”, „Nike brows” sau „Fishtail brow”, acum fetele merg mai departe și se laudă cu alte tendințe în materie de sprâncene.

Amatorii si amatoarele de machiaj puternic strident tind să se împartă în două tabere: primii sunt iubitorii look-ului high glam popularizat de Kardashian&Jenner și make-up artiștii Mario Dedivanovic și Kevyn Aucoin.
MAI POTI CITI