LONCOLOR GoCrazy pareri apreciative pe forumuri. MASCA crema colorantă semipermanenta de noua generatie!

Formula profesională unică a măștii cremă LONCOLOR GoCrazy! este apreciata cu comentarii pozitive pe forumurile de produse cosmetice.

Consumatorii care si-au exprimat opiniile sunt de parere in marea lor majoritate ca masca coloranta LONCOLOR GoCrazy te ajută să obții culori radiante, vibrante, care se estompează în timp, pentru ca tu să poți experimenta din nou și la următoarea colorare.

LONCOLOR GoCrazy este o masca (cremă) colorantă semipermanentă pentru păr, FĂRĂ AMONIAC și FĂRĂ OXIDANT îngrijește părul chiar in timpul colorării obținând rezultate excepționale.

Având la bază ulei de jojoba și glicerină, formula LONCOLOR GoCrazy îngrijește în profunzime părul, chiar în timpul vopsirii, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat.
loncolor go crazy pareri bune masca coloranta semipermanenta


Aplicată pe tot părul, pe șuvițe sau ca efect ombré, masca (cremă) colorantă semipermanentă LONCOLOR GoCrazy! este dedicată exprimărilor puternice, inedite, care rup convenția și intră firesc în jocul schimbării!

Bucură-te de intensitatea culorilor, dă frâu liber imaginației și personalității tale! Obține nuanțări pastelate multiple, rafinate și suave amestecând masca (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy! cu masca Pasteliser Mix, conform recomandărilor noastre și după creativitate ta!

Pentru acuratețea și rafinamentul nuanțelor pastelate, se recomanda aplicarea mixului de colorare – mască (cremă) colorată & Pasteliser Mix – doar pe păr decolorat în prealabil sau pe păr deschis la culoare. 

Setul LONCOLOR GoCrazy! – cu cremă decolorantă – se poate utiliza atât pentru crearea de șuvițe contrastante, cât și pentru decolorarea completă și uniformă a părului.

Formula profesională a cremei decolorante – fără amoniac – acționează rapid și permite o decolorare intense, cu până la 7 tonuri!
MAI POTI CITI