Impresii cazare HILTON Garden Inn Bucharest AIRPORT, primul hotel dintr-un aeroport în Romania

Hilton Garden Inn Bucharest Airport aparține segmentului numit ”focussed hotels” al lanțului Hilton și are o capacitate de cazare de 218 camere, din categoria Superior, Standard, precum și camere destinate persoanelor cu dizabilități.

Pareri Impresii cazare HOTEL HILTON Garden Inn Bucharest Airport
  • Servicii - 8.6
  • Curatenie - 8,5
  • Confort - 8,5
  • Facilitati - 8,4
  • Personal - 8,5
  • Raport calitate / pret - 8,4
  • Securitate - 8.3
  • Locuri de parcare - 8,2
  • WiFi gratuit - 8,2

Apex Alliance Hotel Management a deschis sâmbătă 10 august 2019 primul hotel din România amplasat chiar în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă. 
HILTON Garden Inn Bucharest AIRPORT pareri cazare camere spatioase

Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere și se adresează în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce operează pe Aeroportul Henri Coandă, fiind totodată o soluție pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. 

Managementul companiei Apex Alliance estimează un grad de ocupare mediu de 70%. Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se axează pe crearea și dezvoltarea de parteneriate de lungă durată cu investitori instituționali, deținători de proprietăți sau fonduri de investiții private, oferind, prin intermediul unei echipe de hotelieri pasionați și dedicați, servicii de management hotelurilor din portofoliu sau celor pe care urmează să le dețin.

Durata medie a șederii în cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimată la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu mențiunea că specificul hotelului este de a primi solicitări de rezervări same day, gradul de ocupare fiind influențat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. 

Prețurile Hilton Garden Inn Bucharest Airport pornesc momentan de la un tarif promoțional de 69 de euro/cameră, urmând ca acestea să se înscrie în linia pieței.

După un zbor lung, relaxați-vă într-o cameră spațioasă, confortabilă, ce include un decor modern și toate facilitățile de care aveți nevoie, precum un televizor HD, uscător de păr, fierbător, mini frigider și Wi-Fi din partea casei. 

Bucurați-vă de o fuziune unică a mâncărurilor din jurul lumii când luați masa la restaurantul nostru Wright Flyer. 

Dacă vă aflați la Hilton Garden Inn Bucharest Airpo  în scop de afaceri, cele cinci săli de conferință ale noastre oferă tehnologie A/V de ultimă generație, Wi-Fi din partea casei, mâncare și băuturi personalizate.

Pe durata sejurului, antrenați-vă în sala de fitness, folosiți-vă de spălătoria cu autoservire, sau serviți-vă cu o gustare de la magazinul nostru deschis non-stop. Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airpo vă pune la dispoziție o parcare spațioasă

Hilton Garden Inn Bucharest Airport inaugurează odată cu deschiderea hotelului și restaurantul Wright Flyer, care promite un răsfăț al simțurilor, prin abordarea unică și combinațiile inedite de ingrediente adunate din întreaga lume. 

Restaurantul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport va avea o capacitate de 126 de locuri și va oferi servicii complete – mic dejun, prânz și cină, precum și room service.

Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport mai dispune de un serviciu self laundry, de un magazin deschis 24/7, precum și de o parcare subterană, disponibilă contra-cost.
MAI POTI CITI