CONCURS RECOLTA URBANA 2019 CASTIGA TROTINETE ELECTRICE CONFORM REGULAMENTULUI

Conform regulamentului, concursul RECOLTA URBANA 2019 se desfasoara pana in data de 30 noiembrie.

Cumpără orice cidru participant în promoție (Strongbow, Old Mout, Cidru Mandru), înscrie numărul bonului fiscal sau codul de sub capac sau de sub cheița dozei, intră în recolta urbană și culege premiile toamnei.

Inscrierea se face prin trimiterea de SMS la numarul 3784  numar cu tarif normal in retelele Orange/Vodafone/Telekom/RDS&RCS sau online pe site-ul www.recoltaurbana.ro/#register-section

Recolta Urbană are premii pe măsura cidrului pe care îl produce: o autorulotă de aventură sau două trotinete electrice pe săptămână in total 28 de trotinete electrice acordate prin tragere la sorti pe intreaga perioada a promotiei Strongbow, Old Mout, Cidru Mandru 2019.

regulament castigatori concurs recolta urbana ro 2019

Pentru a intra in posesia premiilor concursului RECOLTA URBANA 2019 castigatorii nu vor efectua nicio alta plata suplimentara indiferent de titlul acesteia (impozite, taxe, cheltuieli) si nu vor suporta ale costuri suplimentare asociate primirii premiilor in afara costului initial de achizitie a Produselor Participante la promotie si respectiv costul furnizorului de telefonie pentru trimitere SMS.

La concursul RECOLTA URBANA 2019 un participant se poate inscrie de maxim 6 ori pe zi indiferent de canalul utilizat in realizarea inregistrarii.

Castigatorii tuturor premiilor tombolei RECOLTA URBANA nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri/servicii.

Anuntarea castigatorilor si a premiilor castigate la concursul RECOLTA URBANA 2019 se va realiza prin publicarea online pe www.recoltaurbana.ro intermen de maxim 30 zile calendaristice de la data incheierii procesului de validare.
MAI POTI CITI