CITATE despre PRIETENIE falsa. MESAJE pentru prieteni falsi care te barfesc.

O mica colectie de citate despre prietenie falsa, citate mesaje despre adevaratii prieteni falsi care ne barfesc si care apar în momentele grele, cu mutra plouată, "de solitaritate" cu noi, dar de fapt suferinţa noastră îi consolează pentru viaţa lor mizerabilă si dezamagitoare.

De ce spune prietenie adevărată, cand, dacă nu e adevărată, nu e prietenie, o intrebare legitima care isi merita raspunsul prin aceste citate care reprezinta o modalitate isteata de a le arata ca stii ce se afla dincolo de zambetul lor fals.

Citate despre prieteni barfitori, citate despre prietenie si viata

a) Prietenii falsi sunt ca umbrele noastre. Stau aproape de noi atunci cand suntem in lumina soarelui si ne parasesc de indata ce pasim in intuneric.

b) Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singura!

citate despre prietenie falsa intre fete si baieti

c) Nimic nu e mai amar ca otrava prieteniei false

d) Am început să tratez prietenii exact așa cum mă tratează ei pe mine. Culmea… Au început să se supere!

e) Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.

f) Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa iti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.

g) Falsele prietenii se descompun, dar adevarata prietenie este ca o viata noua

h) O prietenie adevarata inseamna o prietenie in care cele doua persoane sa aiba incredere una in cealalta... Daca una dintre ele se indoieste de cealalta inseamna ca acea prietenie este una falsa.

i) Prietenul fals este ca umbra care te urmărește numai când e soare.

j) As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele ca sa stiu macar ca sunt greselile mele.

k) E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el!!!

Aceasta a fost mica si poate incompleta noastra colectie de citate despre prietenie falsa, intre fete, intre baieti, intre rude si colegi, mesaje sincere despre dezamagirea pe care preietenul fals o poate provoca multura dintre noi!
MAI POTI CITI