CITATE de incurajare dupa DESPARTIRE. Citate despre despartire de cei dragi.

Cateva citate dure dupa despartire, maxime de incurajare dupa despartire, cele mai triste citate de despartire pe care sa le folositi atunci cand veti avea nevoie.

1) Oamenii nu sunt prizonierii destinului, ci doar ai propriei lor minti. Atata timp cat continui sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit.

2) Soarele nu straluceste doar pentru cativa copaci si cateva flori, ci spre bucuria intregii lumi.

3) Exista un timp cand lumea se naruieste in jurul tau... oare de ce? Exista o zi cand timpul parca sta in loc si viata se scurge prin fata ochilor tai, oare de ce? Exista un moment in viata cand ai dori sa poti sa daruiesti tot ce e mai frumos in viata pentru cineva drag... Visam si dorim ca intr-o buna zi acel vis poate va deveni realitate... doar speranta ne-a mai ramas...
cele mai triste citate de incurajare dupa despartire

4) Nu e totul pierdut când te prăbușești. Viața are jocul ei, însă tu ai regulile tale.

5) Totul depinde de TINE INSUTI, tot ce conteaza e ziua de astazi, pretuieste-o! Diseara o vei pierde. Viata nu e asa lunga ca sa ne permita sa uram sau sa iubim prea mult, dar mai ales nu ne permite sa fim certati cu cei dragi! Viata e trecatoare.

6) Doreste-ti succesul si nu perfectiunea. Nu renunta niciodata la dreptul tau de a gresi, pentru ca atunci iti vei pierde abilitatea de a invata lucruri noi si de a inainta in viata.

7) Nu este nevoie sa stii unde mergi. Nu este nevoie sa stii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie sa stii este faptul ca mergi plin de veselie. Daca faci acest lucru, nu poti gresi.

8) Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare.

9) Ai încredere în tine însuți și o să știi să trăiești.

10) Daca poti citi acest mesaj ai primit o dubla cuvantare aceea ca cineva s-a gandit la tine, si in plus... esti mai binecuvantat decat peste doua miliarde de oamenii care nu stiu sa citeasca.

11) Viata este ca o clepsidra, odata intoarsa timpul se scurge in favoarea lui, iar tu ca un simplu trecator prin viata, traieste acea zi ca si cand ar fi prima zi din viata ta!

12) Nu esti invins decat daca refuzi lupta. Nu sunt pierdute decat acele batalii pe care nu le incepi niciodata. Exista infrangeri care nu te coboara, ci te inalta.

13) Urmeaza-ti fericirea si Universul iti va deschide usi acolo unde erau doar ziduri.

Aceasta a fost selectia noastra de citate de incurajare dupa despartirea de un prieten, de un iubit sau iubita.
MAI POTI CITI