CERBUL de AUR 2019 festival de cantece penticostale cu Laura Bretan, Oliver Kaye si Ester Peony.

O prima parere despe Laura Bretan, Ester Peony și Oliver Kaye, cu marele "moment unic la Brașov", în prima seară a „Cerbului de Aur“ 2019: festival de cantece religioase, si nu ortodoxe ci... penticostale.

The Family este vie si incearca sa se impuna pe zi ce trece la nivel mondial!

Nu stiti cine este The Family? Urmariti documentarul The Family pe NETFLIX si veti avea surprize mari! Preț de cinci episoade, Familia prezintă trecutul și prezentul unei organizații religioase din Statele Unite ale Americii care și-ar fi extins tentaculele peste tot în lume.

Citand din descrierea documentarului Netflix: "This documentary is inspired by Jeff Sharlet's book "The Family: The Secret Fundamentalism at the Heart of American Power."
pareri festivalul eurovision 2019 cantece penticostale la greu

Si este doar inceputul! „Programele speciale la care voi participa presupun colaborarea cu artişti ca Esther şi Olivier Kaye (în prima seară) sau Paula Seling, Gheorghe Zamfir, Vali Boghean Band şi orchestra condusă de Nicolae Botgros (în ultima seara). Repertoriul prezentat rămâne să fie o surpriză!”, a declarat tânăra penticostala Laura Bretan.

Si nu este prima oara cand se incearca o astfel de manevra!

Laura Bretan a fost in centrul unui "scandal" legat de calificarea la Eurovision 2019 din Israel!

S-a speculat bine tintit ca juriul format si niste jurati cu orientari spre zona gay ar fi avut ceva cu Laura Bretan o fana a Coalitiei pentru Familie (si din nou vedeti episodul 4 din The Family) si nu a votat-o sa mearga in Israel sa si cante melodia religiosa "Good Father".

Iata unul din comentariile din acele timpuri: "Laura Bretan nu are ce căuta în acest concurs ! Eurovision nu e concurs de cântece religioase , adventiste sau penticostale ! O pupați prea mult în c*r pe mucoasa mironosiță . Sunteți atât de penibili!"

WOW... chiar asa.

Din biografia Laurei Britan aflam ca aceasta este nascuta intr-o familie de romani de religie penticostala, stabiliti in America la inceputul anilor ’90.

Familia Laurei a locuit in orasul Wilmette, dar parintii ei au luat hotararea sa se mute la Chicago, la doar 30 de kilometri distanta. Rahela Bretan, mama Laurei, a vandut casa cu 3 camere din Wilmette, cu 390.000 de dolari, apoi a achizitionat o casa in Chicago, la un pret similar.
MAI POTI CITI