CARMEN de la Salciua biografie de artista pe numele real Carmen Racolta

Conform biografiei Carmen de la Salciua (varsta 31 de ani) provine dintr-o familie modesta. A facut sacrificii mari pentru a urma liceul de Muzica din Alba Iulia.

Chiar dacă i-a fost greu nu a renunţat, din contră, Carmen s-a ambiţionat şi a învăţat mai mult pentru a -si crea un wiki profesional de invidiat!  Dovada fiind si numeroasele curiozitati legate de: Carmen de la Salciua varsta wikipedia, Carmen de la Salciua anul nasterii, Carmen de la Salciua locul nasterii etc.

Dupa nopti nedormite, multa munca, truda necontenita, luminile scenei s-au aprins si pentru Carmen Racolta!

Si asa pentru biografia artistica Carmen Racolta a devenit pe scena: Carmen de la Salciua!!! Acum Carmen nu mai este o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume.
bibliografie wiki carmen de la salciua
Carmen de la Salciua traverseaza cea mai frumoasa perioada din punct de vedere muzical, pentru ca tocmai a lansat o melodie, intitulata "Dansez prin ploi", ce se bucura deja de un real succes.

Dupa ce a" rupt" Youtube-ul cu piesele "Mama unde esti te strig" si "De ce traim o iubire interzisa?", cea din urma ocupand locul 1 in Trending 10 zile consecutiv, Carmen de la Salciua lanseaza o noua piesa de dragoste, "Dansez prin ploi",  care deja a ajuns la inimile fanilor.

In doar 48 ore de la lansare piesa a acumulat peste 500.000 de vizualizari si a intrat in Trending in Youtube pe locul 5.

Carmen de la Salciu recunoaste ca i-a fost greu sa ajunga artista care este astazi, insa este mandra ca nu a facut niciun compromis pentru succes. "A fost greu! Nu am facut niciodată compromisuri... De asta ma bucur cel mai mult in viaţa, ca sunt un om demn, ca indiferent de situaţia mea de la începuturi, nu am alunecat pe panta asta..."

Carmen de la Salciu a mostenit talentul muzical de la tatal ei. "Pasiunea pentru muzică vine de la părinţii mei, mai ales de la tata, deoarece el are studii în acest domeniu, a cantat şi i-a placut foarte mult acest lucru...."

Carmen de la Salciu  este foarte apreciata şi pe reţele de socializare.

Pe contul de Instagram, Carmen de la Salciu  este urmarita de 73 de mii de persoane, pe contul personal de Facebook de peste 173 de mii de persoane, iar pe contul oficial de Facebook de 23 de mii de persoane.

Pozele artistei sunt apreciate intr-un numar copleşitor: 10 mii de Like-uri doar la o singura poza.
MAI POTI CITI