BIOGRAFIE Sanda Turcan si in 2019 in Topurile frumusetii

WIKI: Femeia de afaceri Sanda Țurcan – desemnată al doilea an consecutiv cea mai frumoasa femeie din Moldova, de revista Vip Magazin, s-a declarat nedumerită că împarte locul I cu Olivia Manoli si a hotarat ca in urma evenimentelor deloc demne şi frumoase, să returneze coroana ei şi să cedeze acest titlu inventat de VIP Magazin.

Mai ales că nici până acum nu a înţeles de ce în revista doamnei Rodica Cioranica sub numele ei stă indicat şi locul întâi, şi locul doi.

Conform biografiei Sanda Turcan a apărut în vizorul publicului o dată cu titlul de cea mai sexy femeie by Vip Magazin, dar și datorită prieteniei cu artistul Corneliu Botgros.
wiki-biografic-sanda-turcana-cea-mai-dorita-femeie-din-moldova


Sanda Țurcan este o femeie de afaceri care a cochetat și cu televiziunea. Este o femeie independentă și hotărâtă. Are ochii unei femei împlinite.

Nu pentru că sunt albaștri și plini de viaţă, dar pentru că e cea care a reușit să dea viaţă. Destinul a hărăzit-o cu o fetiţă ce-i face dimineţile mai frumoase. Iar asta nu e singura ei realizare.

Sanda Ţurcan nu e doar o blondă ce a trecut prin facultate, dar e cea care a reușit să intre în casele moldeovenilor prin emisiunile pe care le  prezenta seară de seară la postul TV „Vocea Basarabiei”, dar și prin numeroasele trucuri de frumuseţe pe care le impărtășește de când e managerul unei companii prospere de cosmetice.

Pentru Sanda Turcanu afacerea este un hobby. Este ceva care ii place și ceva de care are nevoie deoarece este în zona cosmeticii.

Sora sa este distribuitor a două linii de cosmetice franceze în Republica Moldova, iar ea administrez această companie.

Și pentru că lucrează în industria frumuseții, Sanda nu este împotriva operațiilor estetice. Spune ca este PRO și chiar recomanda operatiile estetice la multe femei. Dacă poți întinde un rid sau poți corecta ceva la fața ta de ce nu!?

Referitor la viata sa intima, personala, Sanda Turcan a spus într-un interviu mai vechi că un bărbat trebuie să fie de încredere, să fie îngrijit, să aibă un costum bun, pantofii lustruiți și un ceas de calitate.

Isi doreste ca bărbatul de lângă ea să corespundă nivelului ei măcar mental. Nu poate zice că este o femeie materialistă însă nu poate să spuna nici ca nu este materialistă.

Sanda Turcan nu accepta și nu ar accepta bărbatul care stă toată ziua acasă… Nu poate să duca ea tot în spinarea ei...
MAI POTI CITI