ANGELA biografia vedetei CLEOPATRA STRATAN care se reinventeaza.

Inainte de vedea in mare biografia Cleopatrei Stratan Ghita va spunem ca vedeta a decis la 16 ani că este momentul să se reinventeze.

Astfel, Cleopatra Strata și-a luat un nou nume de scenă, Angela, și și-a schimbat si look-ul atat de radical inca aproape sa nu o mai recunosti pe fetita care la 13 ani de când a început să cânte despre "Ghiță" și cum îl așteaptă seara la portiță.

Cleoptra Stratan care la toamnă va împlini varsta de 17 ani, și-a propus să cucerească spațiul ex-sovietic cu melodiile ei.

Anglea a fost inspirată de modelul foștilor O-Zone, care după destrămarea trupei fac bani buni cântând pentru rusi.

ANGELA compune și cântă acum piese în limba rusă. Ceea ce surprinde pe deplin este faptul că artista poartă peruci blonde și… pozează extrem de sexy pentru vârsta ei.
wiki biografie angela cleopatra stratan

Conform wiki-ului profesional Cleopatra Stratan se numără printre cei mai bine plătiți cântăreți din industria muzicală românească.

Astfel conform ziarelor mondene de cancan Angela percepe un onorariu de 7.000 de euro pentru o singură oră de cântat, sumă la care se adaugă și a serie de pretenții pe care le are artista, astfel încât, pentru un show al tinerei, costurile se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Cleopatra a fost transformată de regizorul basarabean Roman Burlaca, în videoclipul piesei, într-o adolescentă sexy și cu atitudine, care nu mai amintește deloc de copilița care, la 3 ani și jumătate, a cucerit milioane de oameni și care a intrat în Cartea Recordurilor la șase categorii.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiţă“, s-a auzit inclusiv în ţări ca Japonia, Spania şi Mexic.

Timp de 2 ani Cleopatra lanseaza 6 videoclipuri, iar in vara anului 2008 isi lanseaza cu un succes rasunator propria sa papusa care ii seamana leit, si ii poarta si numele, si care in timp de jumatate de an ii aduce un castig peste masura asteptarilor.

Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.
MAI POTI CITI