WEEKEND cultural la FESTIVALUL FILM 4 FUN intre 1 - 4 august 2019 premiere cinematografice, expozitii foto si proiectii de benzi desenate

EVENIMENTE SINAIA 2019: Inceputul lunii august inseamna mereu cea mai asteptata luna pentru iubitorii filmului si pasionatii de cultura care se reunesc la munte.

La SINAIA in perioada 1-4 august 2019  se va desfasura cea de-a XI-a editie a FESTIVALULUI FILM 4 FUN.

CE ADUCE NOU 

Editia din anul acesta a FESTIVALULUI de FILM 4 FUN vine cu o premiera ce va fi pe placul publicului. Si-au anuntat participarea personalitati importante din industria cinematografica internationala.

Oaspeti din UNGARIA, CROATIA , UNGARIA si ROMANIA vor fi prezenti la SINAIA.

O alta premiera o constituie competitia de filme de scurt metraj de comedie. Un juriu international va  decide castigatorii.
ce aduce nou editia 2019 festival film 4 fun casino sinaia

Filmele selectionate sunt  din OLANDA, SPANIA, ITALIA, USA, MACEDONIA, KENIA si ROMANIA.

Proiectiile filmelor vor avea loc la CAZINOUL SINAIA dar si la CINEMATOGRAFUL CARPATI recent inaugurat o mandrie pentru sinaieni si o bucurie pentru turistii iubitori de filme.

Nu putea lipsi din peisaj PARCUL GHICA locul atat de special unde publicul va putea viziona un spectacol de STREET DANCE.

Turistii si sinaienii sunt invitatii sa participe si la  un inedit concurs de cultura cinematografica.

Centrul CuLTURAL CARMEN SYLVA va fi locul de intalnire pentru copii. Anul acesta ei sunt asteptati  sa vada productii cinematografice dedicate lor.

Si ii mai astepata si un ATELIER de BENZI DESENATE. Gazda va fi  MIHAI IONUT  GRAJDEANU.

Daca faceti parte dintre cei care ii admira si le iubesc filmele  actorilor FLORIN ZAMFIRESCU si ION DICHISEANU sunteti invitati sa vedeti expozitii de fotografie din arhivele  personale ale acestora.

Expozitiile foto pot fi vazute in holul CAZINOULUI SINAIA. Se anunta un weekend fierbinte  cu proiectii cinematografic, expozitii ateliere de benzi desenate.

FESTIVALUl FILM 4 FUN a ajuns la cea de-a XI-a editie semn ca  celelalte editii s-au bucurat de interes si succes din partea publicului iubitori de filme si cultura.

E sansa de a va intalni nu doar cu filme dar si cu actori si personalitati din industria cinematografica.
MAI POTI CITI