Probleme cu pozele pe FaceBook si Instagram? Inteligenta artificiala "le-a picat" !

De ce nu merge si are probleme Facebook. de ce numai merge Instagramul, de ce a picat Whatsapp... probleme oriunde te uiti....

Rezolvarea este una simpla inginerii de la Facebook au inceput integrarea FB, Instagram si Whatsapp intr-o singura platforma, inclusiv ai micutului AI de recunoastere a pozelor.

Da... Inteligenta artificiala peste tot... Inclusiv in problema disparitiei pozelor de pe contul meu, al tau, contul de Facebook sau Instagram!

Gluma sau fake news? Nu... Din pacate sau din fericire... Enigma problemelor legate de disparitia fotografiilor din conturile de Facebook sau Instagram este simplu de explicat!

O implementare pe scara larga a Inteligentei Artificiale de catre Facebook si Instagram a cauzat eroarea care a facut ca multi utilizatori sa nu isi mai "vada" pretioasele poze postate de buna voie pe aceste retele de socializare.


pentru moment whatsapp este indisponibil
Ceea ce ati vazut in capturile de mai sus arata cum pozele din conturile voastre de Facebook si Instagram au fost inlocuite "temporar" de ceea ce Inteligenta Artificiala "vedea" in ele!

DA! AI-ul nascut in laboratoarele secrete ale FB si Insta vede si intelege ceea ce voi postati! Vede ca postati o fotografie despre cum mancati cu prietenii o pizza sau cum va plimbati in aer liber...

de ce nu mai imi merge facebook-ul

s-a produs o eroare necunoscuta instagram
Si asta numim noi "privacy"??? Nu.., este o iluzie cum ca suntem liberi! AI-urile devin pe zi ce trece mai istete si stiu ce facem dar mai ales stiu si pot prezice ce vom face pe viitor si desigur intr-un mod subtile ne pot influenta deciziile pe care credem ca le luam de buna voie si fara a fi constransi!

De ce are nevoie FB sa stie ce reprezinta poza pe care o postezi, o trimiti pe Whatsapp sau prin serviciul de mesaje al Facebook?

Ei bine, in acelasi mod in care sunt scanate email-urile, sunt si conversatiile si mai nou pozele postate pe FB si Instagram sau trimise prin Messenger sau pe Whatsapp (analiza AI-ului este la inceput de drum dar  evoleaza zilnic prin invatare). pe baza informatiilor descoperite - unele in corelare directa, altele indirecta, fie iti completeaza "profilul shadow", fie iti sunt servite AD-uri bazate pe interesele recente - directe (de la cautari pe motoarele de cautare, la cuvinte mentionate in mesaje, la programari confirmate via sms, etc.) - toate pot fi corelate si adaptate pentru a-ti oferi produsul de care nu stiai ca ai nevoie
MAI POTI CITI