Pareri CREMA de zi PLANT LINE pentru fata cu extract de Arnica si Caprifoi 45+ cu Fito COLAGEN

Parerile consumatorilor despre cremele Plant Line ara ca in principal acestia apreciaza faptul ca produsele cosmetice Plant Line prezintă cu adevarat inovații în segmentul produselor de îngrijire personală din mass market din România.

Parerea comentariilor despre Crema de zi Plant Line 45+
  • Utilitatea produsului: 4,3 din 5
  • Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,1 din 5
  • Este produsul usor de utilizat: 4,2 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,2 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele Plant Line: 4,4 din 5

In principale este vorba despre complexul Fito-Colagen extras din semințe și uleiuri din germeni de grâu, cunoscute pentru că stimulează producerea colagenului și restabilesc elasticitatea pielii.
pareri forum crema de zi plan tline 45 cu fito colagen

Acesta se regăsește în gama de produse cosmetice anti-rid 35+,45+ și 55+.

Formula cremei de zi Plant Line contine componente vegetale care includ colagen, vitamine, minerale, antioxidanti si extracte de:

1) Arnica -cunoscuta pentru efectul complex asupra tuturor tipurilor de riduri, ajuta ca pielea sa devina neteda si elastica, cu un contur mai definit al fetei.

2) Caprifoiul contine o cantitate mare de Vitamina C, o vitamina renumita pentru efectul antioxidant si de tonifiere a pielii.

Colagenul reprezinta 70% din proteinele pielii si asigura elasticitatea si tineretea acesteia. Odata cu varsta, cantitatea colagenului scade.

Formula Plant Line cu Fito-Colagen contine proteine extrase din seminte si uleiuri din germeni de grau cunoscute pentru ca stimuleaza producerea colagenului si restabilesc elasticitatea pielii.

Beneficii utilizare CREMA de zi PLANT LINE 45+

Efect imediat: hidrateaza si ajuta la estomparea ridurilor mici.

In 16 zile: Efect de lifting, conturul fetei mai bine definit.

Mod de folosire CREMA de zi PLANT LINE 45+:  Aplicati crema dimineata pe pielea curata a fetei si gatului prin miscari circulare.

Dupa ce crema se absoarbe, in functie de necesitate, aplicati din nou.

Efectul pe care îl au plantele asupra sănătății și a frumuseții este demonstrat din cele mai vechi timpuri, fitoterapia devenind o ramură importantă a medicinei naturiste, care ne ajută să ne păstrăm starea de sănătate, frumusețe și tinerețe. (VERIFICA AICI PRETURILE)

Toate acestea se datorează faptului că fitoterapia are la bază extractele naturale din plante, care au o acțiune terapeutică dovedită, sigură și imediată.
MAI POTI CITI