NUNTA CATALIN BORDEA si LIVIA. Wiki monden de ultima ora.

Referitor la nunta Cătălin Bordea spune că iubita lui, Livia, deja are emoţii mari şi abia mai doarme nopţile. 

De asemenea, Cătălin Bordea a precizat şi că nunta care va avea loc in august 2019 nu va fi o nunta în care se va ţine cont de tradiţii şi că vor pleca în Portugalia, după marele eveniment mult-așteptat.

Conform biografiei, Livia Bordea este o brunetă focoasă cu dimensiuni de model.

Are un corp pe care foarte multe femei și-l doresc, dar cu toate că genele o ajută să fie suplă, nu lasă totul în voia naturii.

Livia Bordea trage din greu la sală pentru acest trup bine tonifiat. Livia Bordea (fostă Eftimie) este instructor de kangoo jumps, ceea ce şi explică forma ei fizică de invidiat.
stiri mondene nunta livia si catalin bordea wiki cu stil

Colegul lui Dan Capatos 'Xtra Night Show' este băiat de casă, îndrăgostit de ani de zile de o singură femeie.

Livia este originară din Măcin, Tulcea, şi a devenit soţia vedetei de stand-up comedy din show-ul lui Dan Capatos în 2014, după doi ani de relaţie, însă nunta nu a avut loc nici până în ziua de azi.

Livia şi Cătălin Bordea formează un cuplu atipic. Povestea lor de dragoste este însă una demnă de scenariul unui film romantic

Intr-un interviu, Cătălin Bordea a dezvăluit secretul căsniciei sale fericite cu Livia şi le-a dat un sfat tuturor celor căsătoriţi. 

“Ideea într-o căsnicie e aşa: unul trebuie să facă curat, celălalt mizerie. E foarte important”, a dezvăluit Cătălin Bordea.

“Noi chiar nu avem probleme şi chiar vreau să ne ţină tot aşa. Nici nu ne luăm foarte în serios şi asta cred că e secretul orcărei relaţii… să încerci să nu pui mare preţ pe orice cuvânt, pe orice chestie pe care o face… Noi ne luăm în serios când e cazul. Ea mă lasă să fiu eu, eu o las să fie ea”

MAI POTI CITI