MESAJE de DIMINEATA pentru iubit. Mesaj de buna dimineata persoanei iubite.

Sa ne aventuram in lumea mesajelor de buna dimineata pentru persoana iubita, mesaje frumoase de dimineata pentru el, pentru iubitul meu.

Cele mai frumoase mesaje de dimineata sunt mesajele de buna dimineata spontane, fraze si cuvinte de dragoste venite direct din inimă, fără șabloane, fără imitații.

1) Bună dimineața, iubire! Azi îmi e mai mult dor de tine decât ieri și mai puțin decât mâine! O fi de la inimă!

2) Te sărut de dimineață, dragostea mea! Mângâierea razelor de soare să fie mângâierea mea de dor până când te voi topi în brațele mele! Te iubesc, n-am ce face…
mesaje de dimineata faine pentru el  persoana iubita

3) Caldura fiecarei raza de soare imi aminteste ca e menit sa fie bine. Buna dimineata iubire.

4) Bună dimineața, iubire! Răsari și strălucește! Luminează-mi și azi dragostea pentru tine! Abia aștept să ne vedem!

5) M-am trezit cu gandul la zambetele, rasul si fericirea ta! Tot ce vreau sa iti spun e ca te iubesc foarte mult! Buna dimineata, iubirea mea!

6) Bună dimineața, dragostea mea! De va veni la tine vântul, primește-l căci îmi poartă gândul… Și sigur că nimic nu riști, în el nu e decât iubire, dor și fericire că exiști.

7) Iti trimit multe imbratisari si sarutari invelite-n caldura placuta a dragostei cand iti spun buna dimineata si sper sa ai o zi minunata!

8) Bună dimineața, abia m-am trezit și ce dor îmi e de tine! Exponențial spre incomensurabil!

9) Cautam un lucru mic intr-o lume imensa. Si te-am gasit pe tine, un lucru imens intr-o lume mica. Buna dimineata, ingerul meu!

10) Un pupic acum sosește… și un altul te trezește… orice-ai zice, orice-ai face, alt pupic tot nu-ți dă pace! Lasă-l să facă ce vrea că-i trimis din partea mea! Dimineață frumoasă, iubirea mea!

11) Dimineata vine cu sperante noi, cu vine noi, cu planuri noi! O zi plina de succese! Buna dimineata, iubirea mea!

12) Bună dimineața, domnule drag! Sunt 4 elemente esențiale pentru o zi minunată: unu – tu, doi – eu, trei – iubire, patru – împreună. Și le avem pe toate!

13) Soarele ne anunta ca noaptea a luat sfarsit si e timpul de trezit! Buna dimineata, mi-e dor de tine. Abia astept sa te sarut!

14) Mi-am dat seama cum m-am trezit: mi-e dor de tine! Bună dimineața, dragostea mea, te iubesc fără remediu!

15) Bună dimineața, m-am trezit cu sentimentul că îmi lipsește ceva… M-am gândit și mi-am dat seama: tu îmi lipsești, iubire! Mi-e un dor imens de tine!

16) Bună dimineața, soarele a răsărit, e timpul să te trezești, somnoros să îmi zâmbești și să-mi scrii că mă iubești!

17) Gandurile fericite sunt singurul remediu pentru o dimineata somnoroasa … ca sa ma simt cel mai fericit ma gandesc la tine. Buna dimineata!

18) Se zice ca dragostea nu dureaza o vesnicie, dar noi putem demonstra ca nu este adevarat pentru ca ne iubim enorm. Buna dimineata iubire!

Acestea au fost cele cateva mesaje de buna dimineata in engleza traduse in romana, mesaje de dimineata de dragoste pentru el persoana iubita.
MAI POTI CITI