GELOZIE cu BATAIE ANAMARIA PRODAN si DAN ALEXA?

Conform site-ului xyz13.com, antenorul Dan Alexa a divorțat de curand de soție și la acel moment recunoscut că imaturitatea lui a dus la eșecul relației.

Fotbaliștii divorțează pentru că e multă imaturitate. Familia înseamnă ceva și eu am ajuns târziu la concluzia asta. Fotbaliștii nu realizează ce înseamnă o familie atunci când sunt tineri…. Divorțurile apar din cauza relațiilor extraconjugale. Am fost imatur, de asta am divorțat” a declarat la acel moment Dan Alexa.

Asadar speculatiile privind o posibila relatie amoroasa care a culminat cu o palma data in public de Anamaria Prodan (vezi BIOGRAFIA) lui Dan Alexa in public pot avea o oarecare doza de credibilitate.

Insa cei doi au incercat sa dezminta speculatiile privind o posibila bataie din motive de gelozie Dan Alexa şi Ana Maria Prodan au venit împreună în fata jurnaliştilor după incidentul de la Giurgiu, când a AnaMaria a fost surprinsă lovindu-l pe antrenor.
anamaria prodan si dan alexa cancan monden cu gelozie

Anamaria Prodan l-a şi pupat amical pe Alexa, la despărtire.

“Stati ca plec eu si ramane el la interviuri. Hai, va pup!”, a spus Ana Maria, dupa care s-a urcat in masina.

“Ce s-a întâmplat? Adică? Nu s-a întâmplat nimic, am vorbit de jucători. Avem probleme foarte mari din punct de vedere al lotului şi cam asta e”, a încercat antrenorul să explice jurnaliștilor.

Întrebat de ce a fost lovit, antrenorul Alexa a răspuns: “Haideţi, domne, să fim serioşi. Altceva? De fotbal ceva?”

Dan Alexa şi-a luat apoi la revedere de la jurnalişti şi a părăsit parcarea stadionului.

Anamaria Prodan a şocat sâmbătă seară, după ce l-a pălmuit pe Dan Alexa. Episodul se pare că ar avea implicaţii amoroase, negate însă de amândoi.

Aceasta iesire publica a celo doi vine dupa ce aseara Dan Alexa s-a facut ca nu stie despre ce incident e vorba.

"Ce s-a intamplat? Adica? Nu s-a intamplat nimic, am vorbit de jucatori. Avem probleme foarte mari din punct de vedere al lotului si cam asta e."

"Haideti, domne, sa fim seriosi. Am citit si eu... de-asta vreau sa vorbesc acum. Ce naiba? Sa fim seriosi!"

"Altceva? De fotbal ceva?"

"Am vorbit si cu patronul, mai avem nevoie sa aducem jucatori. Speram sa aducem repede doi jucatori, chiar luni sa vina si sa rezolvam problema asta repede", a spus antrenorul Astrei.
MAI POTI CITI