Asculta versuri IMN oficial UNTOLD 2019 compus de Armin van Buuren: Something real!

A fost publicat imnul oficial al festivalului UNTOLD 2019. Armin van Buuren și Avian Grays le pe dezvăluie fanilor pe Youtube imnul oficial al festivalului: “Something Real” (feat Jordan Shaw) - official lyric video.

Festivalul UNTOLD 2019 va avea loc în perioada 1-4 august, in orasul Cluj-Napoca.

Armin van Buuren a declarat ca nu este niciun secret că festivalul UNTOLD are un loc special în inima lui, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu a mai stat pe gânduri.

Armin van Buuren  sune ca este o onoare pentru el să compun imnul oficial al festivalului UNTOLD pentru ediția aniversară 2019 și este foarte încântat că, în ziua Armin la UNTOLD va avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera sa.


Asculta versurile Imnului Oficial Untold 2019 Armin van Buuren & Avian Grays feat. Jordan Shaw – Something real 

Compozitori:Armin van Buuren, Eelke Kalberg, Ryan Fieret, Jesse Draak, Jordan Shaw, Andreas Moe

Editor: Armin Audio B.V. (Cloud 9 Holland Music Publishing), BNO Publishing (Cloud 9 Holland Music Publishing), Copyright Control, Phrased Differently

Setul live al lui Armin van Buuren de la UNTOLD 2019 va fi mai mult decât o performanță muzicala extinsă, va fi o experienta totala, imersiva.

Pentru această ocazie unică, DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume va muta propria producție de festivaluri din Olanda în România.

Mai mult chiar, show-ul lui Armin van Buuren de la UNTOLD 2019 va cuprinde numeroși oaspeți surpriză, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei “Sunny Days”), Jordan Shaw (“Something Real”) și Sam Martin (“Wild Wild Son”).

În plus, spectacolul va aduce și muzică nouă – printre care și imnul oficial – și chiar o linie specială de îmbrăcăminte: Armin UNTOLD.

În ultima zi pe scenă principală UNTOLD 2019 va urca Robbie Williams.

Martin Garrix - DJ-ul desemnat in acest moment ca fiind numărul unul al lumii, va mixa în aceeaşi zi.

Cunoscutul trio - 3 Are Legend - şi DJ-ii Don Diabolo, David Gueta, Dimitri Vegas and Like Mike şi Steve Aoki vor face şi ei spectacol la UNTOLD 2019.
MAI POTI CITI