WIKI MEAGHAN OPPENHEIMER sotia lui TOM ELLIS aka LUCIFER nunta de vis intr-o podgorie.

DRAGILOR, ne-am luat de grija inegalabilul LUCIFER indragitul actor s-a insurat saptamana trecuta cu aleasa inimii sale.

Si o veste buna pentru fanii serialului se va face si sezonul al cincelea din pacate si ultimul.

TOM ELLIS 40 de ani si  iubita sa MEAGHAN  33 de ani alintata MOPPY  s-au casatorit intr-un decor de vis alaturi de familii si prieteni in 2 iunie 2019 in cadrul unei ceremonii tinuta in  podgoria GRASSINI din SANTA YNEZ , CALIFORNIA.

Cine este proaspata sotie a actorului asta e intrebarea pe care si-au pus-o multi. MEAGHAN REED OPPENHEIMER s-a nascut la 28 martie 1986.
Biografia MEAGHAN OPPENHEIMER sotia lui Lucifer

Copilaria si-a petrecut-o in casa parinteasca un ranch din OKLAHOMA. Fiica unei actrite MEAGHAN a urmat cursurile HOLLAND HALL in 2015.

A jucat in piese de teatru si cateva  seriale inainte de a se dedica unei activitati scriitoricesti.

A dat viata personajului AMY in  EVEN STEVENS apoi in  STALK TALK si a fost partenera lui TERRY GARR in HOW TO BE A BILLIONAIRE.

In 2012 aparea in LOVE FINDER: THE VIRAL.  MEAGHAN s-a mutat mai apoi in LOS ANGELES.

Ea este scenarista, producatoare de succes. Producatoarea primului serial pe FACEBOOK "QUEEN AMERICA" ce o are in rol principal pe CATHERINE ZETA JONES.

Un show vizionat de 9 milioane de oameni. In 2009 MEAGHAN a absolvit UNIVERSITATEA TISCH SCHOOL OF THE ARTS.

Mireasa lui TOM este o femeie frumoasa, cu simtul umorului si inteligenta. Scriitoare, scenarista si producatoare.

Oare cine isi poate aminti de o tanara blonda  cu parul carlionant   putini stiu ca MEAGHAN a aparut intr-un episod din serialul de succes LUCIFER.

TOM este la a doua casatorie. Dintr-o relatie cu ESTELLE MORGAN are o fiica pe nume NORA .

Din 2006 pana in 2014 a fost casatorit cu  TAMZIN OUTHWAITE. Povestea lor de dragoste a fost binecuvantata de cele doua fete MARNIE MAE ELLIS si FLORENCE ELSIE ELLIS.

Se spune ca fosta sotie nu l-ar fi iertat pe TOM pentru idila cu EMILIE RANVIN. Din 2015 TOM se iubeste cu frumoasa blondina MEAGHAN.

In 2018 a avut loc logodna si iata-i acum  casatoriti. MEAGHAN l-a imblinzit pe TOM.

Au afinitati comune si pe langa sentimente ii leaga si dragostea pentru feline. Doi ani i-au trebuit lui TOM sa accepte   pisicutele iubitei sale.
wiki actor TOM ELLIS aka Lucifer

In timpul liber  cand nu este la filmari TOM poarta ochelari. La fel si MEAGHAN. Prilej de gluma.

MEAGHAN apare in poza alaturi de TOM ambii poarta ochelari asa incat MEAGHAN le-a transmis fanilor  e posibil ca si copiii lor sa poarte ochelari.

Nunta celor doi s-a petrecut intr-un cerc restrans. Si la nunta lui TOM si a frumoasei sale MEAGHAN nu puteau lipsi colegii din serial.

TOM si  MEAGHAN si-au indemnat fanii daca vor sa le fie alaturi sa faca donatii pentru o asociatie ce se ocupa de parinti si copii.

Mireasa MEAGHAN a stralucit intr-o creatie semnata de deseigner-ul NAEEN KHAN. Un cuplu frumos  fericirea li se citeste pe chipuri.

La petrecere au fost si fetele lui TOM  care s-au bucurat sa ii fie alaturi taticului.

Fanii serialului asteapta noul sezon din pacate si ultimul. Si totusi nu exista speranta prntru LUCIFER si DETECTIVE? CASA DE PIATRA TOM si MEAGHAN!
MAI POTI CITI