Wiki: Cauzele Mortii romancei Isabel Elena din Xativa cercetate de Politie.

WIKI: Conform primelor informatii romanca Isabel Elena Răducanu, în vârstă de 36 de ani, era mama unei fetiţe şi însărcinată cu al doilea copil. 

Isabel Elena Răducanu a fost ucisă sălbatic în propria casă.

Partenerul ei de viata, un cetatean spaniol, este cel care a găsit-o moarta pe Isabela Elena și a alertat poliția din Xativa. 

Primarul localitatii Xativa, Roger Cerdà, a declarat doliu în localitate, miercuri, când a chemat locuitorii să vină în faţa Primăriei la ora 12:00, în semn de omagiu pentru romanca Isabel Elena.

Românca Isabel Elena Răducanu trăia la Xativa, în provincia Valencia, împreună cu fiica ei de aproximativ 8 ani şi partenerul de viaţă, un spaniol în vârstă de 32 de ani, tatăl viitorului ei copil, scrie ziarul El Pais. 
wiki criminal moartea romancei isabel elena raducanu

Isabela Elena a fost gasita dezbrăcată complet şi cu gâtul tăiat. Bărbatul a sunat imediat la Poliţie. 

Poliţia din localitatea spaniola a anunţat că nu există deocamdată niciun suspect în cazul crimei Isabelei Raducanu, dar că nu e exclusă nicio pistă în anchetă.

Xàtiva este un oraș în sudul provinciei Valencia, Comunitatea Valenciană, Spania. În anul 2009 avea un număr de 29.386 locuitori.

Orasul Xativa se afla la aproximativ 40 de km de Valencia, pe drumul spre Benidorm.

Desi la prima vedere pare un oras micut, putina lume stie ca aici s-au nascut doi papi din familia Borja (Borgia): Calist al III-lea si celebrul Alexandru Borgia al VI-lea.
MAI POTI CITI