Wiki biografie Marius GHIDEL paranormalul autor al excelentei carti: Shangri-La Frumusetea fara margini a divinului.

Conform biografiei Marius Ghidel poseda calitatea extraordinara de a accesa "memorie universala", chiar intr-un mod aparte si special.

Iar acest calitati speciale si deosebite au atras atentia, dovanda fiind numeroasele discutii de pe forumuri dedicate unor subiecte precum: Marius Ghidel carti pdf, Marius Ghidel blog contact, frumusete in dar Marius Ghidel Facebook etc.

Ghidel poarta in minte "amintirea" intregii istorii a Universului, pe care o vede ca pe o lunga desfasurare de imagini si idei, avand sentimentul ca poate fi prezent, ca martor ocular, la oricare din evenimentele trecute.

Specialiştii unei reputate Universităţi din Suedia studiază în detaliu si cu atentie cazul românului Marius Ghidel considerat a avea un wiki de paranormal autentic. Acesta a trăit mai multe experiențe de decorporalizare.
Biografia Marius Ghidel CV de Paranormal Initiat in Calatorii Astrale

Medicii spun că oamenii ajung să perceapă, cu ajutorul creierului, propriul corp ca pe o parte a sinelui.

În urma experienţelor sale de decorporalizare, Marius Ghidel a publicat învăţăturile sale, felul în care şi-a schimbat modul de viaţă, ce trebuie să facem să trăim în armonie.

Marius Ghidel este un caz unic, spectaculos și interesant tocmai pentru că el are acest tip special de memorie ancestrală, nu doar pentru că are experiențe fantastice de trecere printre universuri și de călătorie involuntară prin lumi paralele.

Ghidel mai are o capacitate la fel de surprinzătoare cum îi este şi memoria: aceea de a ieşi spontan din corpul fizic (de a se decorporaliza) în locuri de-a dreptul obişnuite, adică pe stradă, chiar pe o scară rulantă, în tramvai sau într-o cameră de hotel sau oriunde in alt loc.

Paranormalul Marius Ghidel NU face nici un fel de exerciţiu, de yoga sau alte tertipuri pentru a ieşi din corpul fizic şi a se trezi în lumi paralele, care coexistă cu noi, în lumi ale conştiinţei, pe care le vede şi le descriem aşa cum am descrie noi oraşul natal sau călătoria într-o ţară străină.

Marius Ghidel nu are experiențe paranormale, cât mai degrabă experiențe spirituale, generate – aș spune – de nivelul său înalt de conștiință și de starea lui spirituală, obținută prin detașare, credință, iubire, acceptare și o mulțime de alte trăiri din spectrul stărilor înalte ale conștiinței.

Marius Ghidel este propriul său personaj în cartea "Shangri La - Frumuseţea fără margini a Divinului", apărută în anul 2018 la Editura Dharana. (VEZI AICI PRETUL)

Grație memoriei ancestrale Marius Ghidel descrie in cartea Shangri L conformația universului, a Raiului, a Iadului, formele de existență din univers, lumile paralele, aflate la o respirație distanță de noi, Shangri La, în special, Lumea de Dincolo, trăirile spiritelor și felul în care universul imaterial este organizat. 
MAI POTI CITI