TOM FORD LOST CHERRY pareri forumuri parfum pentru EA si EL irezistibil si persistent.

Rezumand parerile de pe forumuri, parfumul unisex Lost Cherry de la Tom Ford este un parfum care ne ofera o sublima notă de farmitate, o senzatie de indrazneala; este un parfum destinat femeilor si barbatilor siguri pe ei

Si nu in ultimul rand, Tom Ford LOST CHERRY are un miros puternic si aparte care persista foarte mult!! 

Per ansamblul apa de parfum unisex Lost Cherry merita toti banii, chiar daca pretul, mare, in jur de 950 lei 50 ml, este aspectul care are parte de cele mai multe opinii negative.

Media parerilor si opiniilor despre apa de parfum unisex Lost Cherry by Tom Ford
  • Utilitatea produsului: 4,2 din 5
  • Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,2 din 5
  • Este produsul usor de utilizat: 4,1 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,5 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 3,9 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu parfumurile Tom Ford: 4,4 din 5
opinii forumuri parfum lost cherry tom ford preturi bune in sephora

Noul parfum Tom Ford aparut in 2018, Lost Cherry, este o apa de parfum a colectiei Private Blend, prima din categoria esentelor gurmande. 


Lost Cherry capteaza in esente olfactive evocarea fructelor voluptoase si a florilor uluitoare care penetreaza incet sufletul.

Parfumul incepe cu o explozie de tort de cirese si se domoleste datorita lemnului catifelat, cu note de trandafir, iasomie si tonka.

Cu parfumul Lost Cherry, Tom Ford capteaza o evocare a fructelor voluptoase si a florilor uluitoare care penetreaza incet sufletul. 

Notele de cirese vin sub forma unui lichior afrodisiac, care poate transforma orice clipa intr-o betie senzuala. 

Notele de baza intra o combinatie de balsam de peru si de boabe de tonka, acestea sunt prajite sugerand un nou portret de simbolism iconic. 

Atunci cand Tom Ford Lost Cherry este amestecat si cu cateva esente neasteptate, precum: lemn de santal, vetiver, cedru, rasina benzoica, scortisoara, cuisoare, paciuli si vanilie, finisajul atinge nivele intime care inspira si potenteaza fanteziile.

O calatorie pe un teritoriu interzis, unde inocenta pura se intersecteaza cu taramuri inalte de seductie. In noul Lost Cherry, creatorul face referire la senzualitate, putere, tentatie si frumusete.

Lost Cherry Tom Ford descriere note

a) Notele de varf sunt visine, lichior si migdale amare

b) Notele de mijloc sunt visine, trandafir turcesc, iasomie Sambac si prune; 

c) Notele de baza sunt balsam de Peru, boabe de tonka, lemn de santal, vetiver, cedru, rasina benzoica, scortisoara, cuisoare, paciuli si vanilie. 
MAI POTI CITI