RENNIE Peppermint 680 mg/80 mg pareri antiacid Alternativa la Dicarbocalm si Gaviscon.

Opiniile despre Rennie Peppermint 680 mg/80 mg pe forumuri considera acest medicament ca o buna alternativa la Dicarbocalm sau / si Gaviscon cu efecte adverse minime si care in farmaciile Tei are pretul de 11 lei.

Din prospect, aflam ca Rennie Peppermint este un antiacid, substanţele active din compozitia sa neutralizând eficient si rapid secreţia acidă gastrică. 

Rennie Peppermint ameliorează rapid afecţiunile şi simptomele asociate hiperacidităţii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcină, episoadele de gastralgie, senzaţie de plenitudine gastrică, balonare.

Substanţele active din compozitia Rennie Peppermint sunt: carbonat de calciu 680 mg (echivalent a 272 mg calciu elementar) şi carbonat de magneziu greu 80 mg (echivalent a 20 mg magneziu elementar). 
Rennie Peppermint  parer antiacid eficient alternativa la dicarbocalm

Celelalte componente din Rennie Peppermint sunt: zahăr, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafină lichidă uşoară, aromă Peppermint, aromă de lămâie.

Utilizaţi întotdeauna medicamentul Rennie Peppermint 680 mg/80 mg exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi inclusiv cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Ca si mod de administrare doza recomandată de Rennie Peppermint 680 mg/80 mg este de

Adulţi şi copii peste 12 ani: 1–2 comprimate masticabile Rennie Peppermint, care pot fi supte sau mestecate, doza maximă zilnică ce poate fi administrată fiind de 16 comprimate masticabile.

Tratamentul cu Rennie Peppermint nu trebuie sa depaseasca 10 zile. 

NU utilizaţi doze mai mari decât cele indicate în prospect sau cele prescrise de către medicul dumneavoastră. 

În cazul în care consideraţi că efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

NU utilizaţi Rennie Peppermint o perioadă îndelungată decât în cazul în care aceasta vă este indicată de către medicul dumneavoastră.

Ca toate medicamentele, Rennie Peppermint poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

Foarte rar au fost raportate fenomene de hipersensibilitate in urma administrari Rennie Peppermint. 

Simptomele includ prurit, angioedem (ce se manifestă prin umflarea buzelor, limbii şi a epiglotei) şi şocul anafilactic (respiraţie dificilă, puls accelerat, ameţeli, pierderea conştienţei). 
MAI POTI CITI