Pareri Sinuciderea lui Marcel Ionel Lepa: de cati politisti e nevoie sa se sinucida un om?

Daca ar fi sa raspundem la intrebarea din titlu referitoare la Sinuciderea lui Marcel Ionel Lepa am spune ca de 3. 

Un politist ii pune funia de gat, 2 politisti il trag de picioare, sa faca poc in mod estetic si foarte eficient.

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist în urmă cu o săptămână s-a sinucis, luni dimineața, în Penitenciarul Popa Șapcă din Timișoara. Reprezentanții Ambulanței au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Vorba "poetului",  pana si celebrul Godina merita citat cu premonitia lui:  "pacat ca (Marcel Ionel Lepa) nu a opus  rezistenta la arestare...". 

Iar acum Lepa si-au pus cearceaful de gat dupa ce si-a dat singur si vreo doi pumni la operatie.
pareri forumuri sinuciderea lui marcel ionel lepa

Potrivit Politiei, la data de 10 iunie 2019, în jurul orei 06:40, Ionel Marcel Lepa, cercetat pentru uciderea politistului din cadrul I.P.J Timis, a fost gasit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timisoara.

Un echipaj medical a constatat decesul lui Marcel Ionel Lepa la ora 7:15.

Ionel Marcel Lepa l-a împuscat mortal, în urma cu o saptamâna, în zona pieptului si gâtului, pe politistul Cristian Amariei, în vârsta de 43 de ani,  în timp ce acesta încerca sa îl captureze. 

Barbatul era cautat dupa ce fusese condamnat pentru tâlharie.

Uni mai zic pe la colturile internetului ca Marcel Ionel Lepa s-a sinucis fix cum s-a sinucis si cel care i-a taiat gâtul politistului de la TF, în gara aia din Banat.

Asa se sinucid astia care omoara politisti. Dupa cum stim din toate filmele si serialele politiste, si în America regula e ca daca omori un politist, nu mai scapi. 

Ca sa devina regula, e musai sa înceapa prin niste exemple. 

Politistii se expun pericolului mult prea frecvent, nu e rea o LEGENDA de-asta care sa îi faca pe infractori sa se gândeasca de doua ori înainte sa agreseze mortal polisistul.
MAI POTI CITI