Pareri NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect protectie solara pentru pielea sensibila.

Noile produse NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect sunt special concepute pentru protecția solară a pielii sensibile - astfel încât oricine să se poată bucura de o zi relaxantă la soare și de un bronz frumos și sănătos.

Parerea consumatorilor despre gama NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre Set Nivea Sun, ulei plaja Nivea Sun kid 50+, Nivea Sun gel spf 50 pret:

1. Opinii Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,60

Scor general pareri gama NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect
  • Utilitatea produsului: 4,3 din 5
  • Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,2 din 5
  • Este produsul usor de utilizat: 4,1 din 5 
    Set Nivea Sun sensitive immediate potect pareri forumuri protectie solara
  • Este produsul de calitate buna: 4,3 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu NIVEA SUN: 4,4 din 5

Compozitie NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect

a) Aloe Vera este o plantă care provine din Peninsula Arabică. Aloe Vera este unul dintre cele mai indicate ingrediente naturale când vine vorba de hidratarea intensă a pielii.

b) Pantenolul face parte din complexul de vitamine B. Are proprietăți naturale de hidratare, calmare, vindecare și regenerare.

c) Uleiul de Jojoba este extras din semințele de jojoba, o plantă care se găsește în America de Sud și nordul Mexicului, și este de obicei folosit în loțiunile de corp și cremele de față datorită beneficiilor multiple.

d) Extractul de Lemn Dulce are acțiune antiinflamatoare, proprietăți de calmare a pielii și putere antioxidantă, care protejează pielea de radicalii liberi cauzați de expunerea la soare.

Gama NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect a fost special creată pentru pielea sensibilă. Astfel, ține cont de particularitățile ei și o protejează eficient împotriva efectelor nocive cauzate de soare, cum ar fi iritațiile.

Cu FPS 50+, pielea ta va fi protejată de efectele pe termen lung ale expunerii la soare. În plus, formula delicată îți calmează și hidratează pielea.

Formula inovatoare este rezultatul muncii a unei echipe de experți în cercetare și dezvoltare.

Astfel, cercetatorii Nivea au reușit să realizeze o formulă de protecție solară fără parfum, cu Pantenol, extract natural de Aloe Vera și ulei de Jojoba; ingrediente recunoscute pentru acțiunea lor benefică asupra pielii sensibile.

Textura ușoară, non-grasă este ușor de aplicat pe întreg corpul și e rezistentă la apă - astfel încât te poți bucura de apă și să beneficiezi de protecție solară în același timp.
MAI POTI CITI