Pareri eMAG Instant Money Back banii inapoi pe card pe loc. Comentari pozitive dar rezervate pe forumuri.

Serviciul eMAG Instant Money Back foloseşte tehnologia MoneySend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a permite transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro şi tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit şi Visa Electron.

Distributia parerilor si a comentariilor despre eMAG Instant Money Back de pe forumurile cu topicuri despre serviciu de transfer instant al banilor, emag retur produse, emag returnare produse resigilate:

a) Utilitatea produsului: 4,4 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,2 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,0 din 5
emag returnare bani pe loc pe card

d) Este produsul de calitate buna: 4,4 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu serviciile eMAG: 4,4 din 5

Parerea principala de pe forumuri si grupuri de discutie este ca: eMAG Instant Money Back va simplifica foarte mult returnarile de produse!

Opinia noastra este ca eMAG Instant Money Back reprezinta o initiativa foarte interesanta, si serviciul va fi cu siguranta apreciat de catre foarte multe persoane, daca vor avea ceva de returnat la magazinul online candva.

Serviciul de returnare a banilor eMAG Instant Money Back va aduce cu siguranta pentru eMAG mai multe carduri inregistrate in sistemul sau, iar asta va ajuta in momentul in care un posibil eMAG Pay va fi lansat, pentru a facilita platile online cam oriunde in Romania pentru clienti.

Serviciile eMAG Instant Money Back sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plati online PayU, lider pe piata din Romania, si a bancii certificate pentru acest tip de tranzactii, Alpha Bank Romania. 

Returnarea banilor in cont eMAG Instant Money Back va fi disponibila tuturor clientilor care achita comenzile online cu ajutorul unui card salvat in contul eMAG. 

Cardurile eligibile pentru serviciul eMAG Instant Money Back trebuie sa fie emise de institutii financiare din Romania.

Instant Money Back este o modalitate prin care cei de la eMAG doresc sa răsplăteasca încrederea celor peste 700.000 de clienţi cu cardul salvat în cont, care de acum pot avea banii înapoi pe card în câteva minute de la soluţionarea returului produselor şi îi vor putea reutiliza imediat.
MAI POTI CITI