Pareri CONCURS TATITLON Pampers 2019. Castiga un VOLKSWAGEN T-ROC potrivit Regulamentului.

Concursul Pampers TATITLON organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei va avea loc in perioada 10 iunie 2019 – 08 septembrie 2019, online pe site-ul www.tatitlon.ro, in conformitate cu prevederile din Regulamentul oficial.

Pentru a vota, participantul trebuie sa fie inregistrat pe pagina Facebook sau sa fie logat in contul creat pe site-ul Campaniei www.tatitlon.ro.

Distributia parerilor si a recenziilor despre concursul „TATITLON PAMPERS” de pe forumurile cu topicuri despre:

a) Utilitatea concursului: 4,3 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,4 din 5
pareri castigatori concurs pampers 2019 tatitlon conform regulamentului

c) Este concursul usor de accesat: 4,1 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,3 din 5

e) Este cocursul orientat spre cineva ca mine: 3,9 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile Pampers: 4,5 din 5

In cadrul Campaniei, participantii au sansa sa castige urmatoarele premii, astfel:

Primii 100 de participanti la concursul TATITLON Pampers 2019, cu o inscriere valida incarcata pe www.tatitlon.ro , vor castiga un premiu constand in cate o cutie Mega Box de Pampers Pants (marimea va fi aleasa in conformitate cu datele completate de participant despre marimea scutecului copilului la inregistrarea in campanie). 

Pentru fiecare Saptamana de Campanie, se va acorda cate un voucher de cumparaturi valabil in magazinele Kaufland in valoare de 400 de lei, participantului care a obtinut cele mai multe voturi in saptamana respectiva. 

Un participant poate beneficia de un premiu constand intr-un voucher de cumparaturi Kaufland o singura data pe durata desfasurarii Campaniei. 

Daca un participant se califica pentru un premiu constand in voucher de cumparaturi Kaufland intr-una dintre saptamanile urmatoare si acesta se regaseste tot pe primul loc in clasament cu cele mai multe voturi, atunci premiul va fi acordat participantului imediat urmator ca numar de voturi.

Pentru determinarea castigatorului marelui premiu a tombolei TATITLON Pampers 2019, se vor lua in calcul primii 20% participanti cu cele mai multe voturi, urmand ca decizia finala cu privire la castigator sa fie luata din cadrul acestora prin jurizare de catre un juriu format din persoane desemnate de catre Procter&Gamble Distribution si Organizatorul Campaniei, actiune certificata de un notar public.

Pentru a se inscrie in campania TATITLON Pampers 2019 participantul trebuie sa acceseze site-ul www.tatitlon.ro si sa urmeze urmatorii pasi:

Sa se autentifice in cont folosind adresa de email si parola setate in momentul inregistrarii pe site sau sa isi creeze un cont nou, accesand tab-ul Inscrie-te/Voteaza – Inscrie un video si introducand urmatoarele date: nume, prenume, telefon, email, parola, data nasterii copilului, marime scutec copil.

Validarea contului TATITLON poate dura aproximativ 24-48 ore de la inscriere (in perioada sarbatorilor nationale, acest proces poate dura de la 1 la 3 zile calendaristice). 

Dupa validare, participantul va primi un mesaj pe adresa de email inscrisa in momentul inregistrarii in Campanie cu confirmarea crearii contului.

Sa incarce un video in care, impreuna cu copilul/copiii desfasoara o activitate sau un sport: fie se joaca, danseaza, isi invata copilul sa faca primii pasi etc. 

Atat taticul/mama (participantul) cat si copilul trebuie sa se afle in miscare in videoclip, pentru ca acesta sa poata fi validat. Copilul trebuie sa fie imbracat, iar in cazul in care scutecul este vizibil, acesta sa fie marca Pampers. 

Activitatile impreuna cu copiii trebuie intreprinse tinand cont de varsta acestora, atat din punct de vedere al gradului de dificultate, cat si din punct de vedere etic sau moral, fara ca respectiva activitate sa puna in pericol integritatea fizica si morala a copilului.
MAI POTI CITI