NEER.ro pareri forumuri: Formular retur NEER usor de accesat din contul meu.

Parerea consumatorilor despre NEER.ro Romania extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre support@neer, retur@neer, neer contact romania, neer.ro contact, cine a cumparat de pe neer, a comandat cineva de pe neer:

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,60

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre magazinul online de haine Neer.ro Romania
  • Curiozitate - 0,59
  • Autoexprimare - 0,63
  • Functionalitate - 0,57
pareri forum retur@neer neer contact romania
Consurmatorii apreciaza in primul rand seriozitatea celor de la Neer, un punct forte reprezentandu-l formularul de retur si politica prietenoasa de retur a produselor cumparate online din magazinul neer.ro

Pentru a fi returnat, produsul cumparat de pe Neer.ro trebuie sa nu fie folosit si sa fie in aceleasi conditii in care l-ati primit.

De asemenea produsul trebuie sa fie in ambalajul original si sa aiba atasata eticheta originala.

Daca ati plasat comanda telefonic sau prin intermediul unui mesaj lasat pe Facebook, pentru retur, trebuie sa trimiteti un email la adresa return@neer.ro, mentionand numele si prenumele dumneavoastra, numarul comenzii, codul / codurile produselor returnate, firma de curierat cu care ne-ati returnat produsul, AWB-ul primit din partea firmei de curierat si contul IBAN impreuna cu titularul acestuia, pentru a va rambursa suma aferenta produselor.

Daca trimiteti retur un produs achizitionat din magazinul www.neer.ro cu o valoare mai mare de 300 lei, este recomandat sa folositi un sistem de transport ce permite utilizarea unui cod de urmarire sau sa achizitionati o asigurare de transport.

NEER Romania este un magazin online cu cele mai recente piese vestimentare pentru femei, barbati si copii, cu accesorii la moda, cu produse electronice precum si cu articole pentru interior si exterior, fie ca este vorba despre casa, birou sau gradina.

De la infiintarea magazinului NEER pana in prezent, avand o echipa profesionista si dedicata in cadrul departamentului nostru de Relatii cu Clientii, a indeplinit cu succes asteptarile si nevoile consumatorilor.

Deoarece fiecare dintre clientii Neer este unic, in magazinul online gasiti o gama larga de produse pentru a satisface orice gusturi in materie de stil vestimentar sau de design pentru casa, indiferent de varsta. 

Magazinul www.neer.ro vinde numai produse aflate intr-o conditie perfecta. 

In cazurile rare, unde se constata o problema cu produsul primit, va rugam sa ii contactati la adresa support@neer.ro
MAI POTI CITI