Biografia Mordechai Yair Levy Chirurg Plastician. Programari in Timisoara si Bucuresti.

Wiki: Medicul plastician de origine israelian Mordechai Yair Levy are o biografie profesionala si personala mai mult decat interseanta si chiar fascinant de motivationala.

Daca ar fi sa rezumam CV-ul chirurgului plastician lucrurile ar sta astfel: dupa ce a lucrat ca fotograf de modă pentru branduri celebre precum Calvin Klein, Versace, Gucci, Donna Karan și nenumărate alte nume din showbiz-ul international, Mordechai Yair Levy, a ales să devină doctor în România şi practică acum chirurgia plastică la Timișoara.

Mordechai Yair Levy a plecat din Israel cu destinația România și a ales să fac Facultatea de Medicină din Timișoara. 

Declara ca i-a apreciat întotdeauna pe profesorii, mentorii sau colegii sai despre care spune ca datorită lor a ajuns un chirurg plastician stăpân pe sine și a decis să-si deschid propria clinică – Centrul Medical Dr. Levy. 
Mordechai Yair Levy opinii forum chirurg plastician timisoara

Doctorul Mordechai Yair Levy operează în România, la clinicile din București și Timișoara, și în Israel, la clinicile din Tel Aviv și Haifa. Dr. Levy Medical Center oferă servicii minim invazive de rejuvenare facială și cu efecte anti-aging. 

De asemenea, chirurgul plastician Levy realizează o arie largă de operații plastice, estetice și de reconstrucție, printre care se află liftingul facial cu o tehnică revoluționară, mărirea sau reducerea sânilor, abdominoplastia, brahioplastia (liftingul brațelor), ridicarea coapselor interne, ridicarea și augmentarea feselor sau remodelarea estetică a pleoapelor.

Pentru că vrea să fie mereu la curent cu cele mai noi descoperiri şi tehnici medicale, dr. Levy participă la toate congresele internaţionale de profil şi cursuri de formare.

Deşi treptat Mordechai Yair Levy a părăsit lumea modei şi a fotografiei, foştii clienţi nu au uitat de existenţa acestuia, ba chiar unii dintre ei au venit în Timişoara pentru a se lăsa trataţi de Dr. Levy. 

Manechinele lui Calvin Klein şi Gucci se numără printre clienţii lui, dar şi vip-uri autohtone precum modelul Andreea Lutz şi Florin, fostul dansator al lui Cornel Pasat. Dr. Levy a găsit un remediu eficient împotriva cearcănelor.

Dr. Mordechai Yair Levy face frecvent operaţii estetice considerate încă tabu: himenoplastie şi labioplastie. 

Doctorul Mordechai Yair Levy efectuează frecvent și cu grad mare de satisfacție din partea pacienților operațiile de lifting facial, minilifting facial, blefaroplastie și augmentare mamară și operatii post-bariatrice.
MAI POTI CITI