BIANCA POP biografia secreta a ISPITEI de la Insula iubirii care spune ca se simte "boschetara" fara 1000 de euro.

Wiki monden de cancan Bianca Pop oradeanca ispita de la Insula Iubirii 2019 care socheaza cu ipostazele indecent de arogante in care pozeaza. Bianca Pop un fel de Gigi Becali a ispitelor....

UPDATE: S-a speculat ca Bianca Pop este iubita lui Ciprian Pian. Insa lucrurile se pare ca stau altfel.

„Nu am niciun iubit. Sunt singură. Respectul, aia e problema. La mine functionează aşa, respectul, încrederea şi comunicarea. Eu nu iert nimic...." a declarat Bianca Pop la  Antena Stars.

Bianca Pop, al cărei job actual este cel de "ispită" în emisiunea "Insula iubirii" 2019 si care a fost acuzata în urmă cu câţiva ani de pagina Cancan de Oradea că a fost escortă în Italia, a spus că se simte ca o "boschetară" dacă iese în oraş fără 1.000 de euro.
biografie bianca pop ispita insula iubirii cu iubit controversat

Bianca Pop este, la ora actuală, una dintre cele mai controversate persoane publice.

În rol de ispită pe „Insula Iubirii', Bianca Pop nu ezită să-și dezgolească sânii în afisandu-se in ținute extrem de provocatoare și se mândrește cu felul în care arată acum. 

Bianca de la „Insula Iubirii', care a declarat că prețul unei nopți de amor cu ea este 100.000 de euro, arăta complet diferit înainte de operațiile estetice.

Însă, în urmă cu 13 ani, bruneta nu avea nici o operație estetică, iar hainele pe care le purta atunci îi ascundeau decolteul de care nu era deloc încântată.

Plecată de la vârsta de 19 ani de acasă, Bianca Pop în vârstă de 29 ani, spune că talentul și șmecheria sunt lucrurile cele mai importante care au ajutat-o în viață.

Orandeanca Bianca Popa a plecat de acasă la varsta de 19 ani si a cunoscut persoane pe care nu trebuia să le cunoasca, a ajuns pe unde a ajuns, a urcat frumos pe o scăriţă, aşa, "şi si-a făcut talentul. Alo, doi-zece, doi-zece”, a adăugat ispita.
ipista bianc apo in poze rare ipostaze indecente

Bianca Pop se consideră un "brand puternic" având în vedere că tot ce a realizat a făcut pe forțe proprii, fără să-i dea nimeni nimic, tot pe seama „șmecherelii”: „Am luat şi eu bac-ul aşa frumos ca toată lumea, dar nu-mi place şcoala, cartea. Eu am alte chestii în plan: nebunia, viaţa, dar nu cartea. Cartea nu-i pentru mine”, a mai susținut tânăra.

Întrebată de unde are bani pentru toate, Bianca răspunde dezinvoltă că „o femeie șmecheră se descurcă”.

Bianca a umblat și la formele sale apeland la chirurgia estetica. 

Astfel, oradeanca controversata și-a mărit sânii, buzele și și-a operat nasul. Totodată, și-a tatuat sprâncenele, poartă extensii de gene și este foarte bronzată. 

Cu look-ul actual, ispita Bianca Pop face furori pe „Insula Iubirii' și nu are nici o problemă să recunoască faptul că este o femeie „scumpă', cu pretenții de la bărbații din viața ei.
MAI POTI CITI