Pareri PANTENE Hair Superfood Sampon si Balsam pentru par slabit si subtiat. Preturi bune rezultate excelente.

Părul tău ar avea nevoie de o vacanță. Oferă-i răsfățul din vacanță, cu gama Pantene Hair Superfood, care conține complexul PRO-V, anti-oxidanți și lipide totul pentru un păr 100% mai puternic

Pantene Hair Superfood PRO-V Sampon si Balsam , parerea comentariilor din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate de pantene superfood sampon, pantene superfood romania, pantene superfood pret, pantene superfood reviews:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la Pantene Hair Superfood Sampon si Balsamr (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,65
Pareri forumuri PANTENE Hair Superfood Sampon si Balsam pentru par subtire

În timp ce șampoanele tradiționale spală și elimină nutrienții, lăsând părul fragil, noul Pantene Superfood introduce nutrienți în interiorul firului de păr, reinventând astfel modul în care femeile au grijă de părul lor.  (VERIFICA AICI PRETURILE)

Formula inovatoare a NOULUI Pantene Superfood merge dincolo de curățare și aduce combinația unică, bogată în lipide, numită Pro-V Nutrient Blends, care ajunge până în interiorul firului de păr și îi oferă acestuia putere, cu fiecare spălare.

Părul este cel mai fragil atunci când este încă ud, dar combinația Pro-V Nutrient Blends din șamponul Pantene oferă o nouă dimensiune puterii părului atunci când acesta este cel mai slăbit, introducând lipide până în interiorul firului de păr. 

În timp ce noul șampon Pantene oferă putere, balsamul Pantene este perechea perfectă pentru a îmbunătăți aceste beneficii, hrănind părul fără a-l îngreuna, pentru un păr vizibil mai sănătos.

Samponul Pantene Pro-V Superfood curata delicat si hraneste parul cu nutrienti activi Pro-V. Formula Pro-V, anti-oxidantii si lipidele transforma parul slabit si subtiat intr-un par mai bogat si mai puternic de la radacina.

Balsamul Pantene Pro-v Superfood hraneste parul cu substante nutritive Pro-v, transformandu-l intr-un par mai rezistent si bogat, de la radacina.

Parul subtire capata un aspect neingrijit si este greu de aranjat. Daca parul tau are nevoie de putere, automat are nevoie si de un aspect vizibil mai sanatos.
MAI POTI CITI