Pareri forumuri ELSEVE ULEI EXTRAORDINAR pentru par nomal spre uscat, Raport calitate pret apreciat.

Parcurgand forumurile cu topicuri legate de Elseve ulei extraordinar cu ulei de cocos, masca de par elseve cu ulei de cocos pareri, masca de par elseve cu ulei de cocos pret am incercat sa ne facem o parere cat mai obiectiva despre Elseve Ulei Extraordinar cu Ulei de Cocos.

Elseve Ulei Extraordinar este o gamă completă de îngrijire a părului, care vine cu tot necesarul pentru un ritual de îngrijire destinat părului uscat, care are nevoie de nutriție.

Opinia generala conturata din analiza comentariilor este ca gama Elseve Ulei Extraordinar se apropie foarte mult de produsele profesionale din punct de vedere a efectelor benefice. 

Părul uscat rămâne mult mai neted, își recapata hidratarea, netezimea și catifelarea până la următoarea spălare, iar aroma olfactiva este foarte plăcută, dulce-florală, un adevărat răsfăț, păstrându-se în păr de-a lungul zilelor.
opinii forumuri elseve ulei extraordinar beneficii tratament complet par uscat

a) Mască de păr multi utilizări Elseve Ulei Extraordinar cu Ulei de Cocos - Hrănește intens fibra capilară fără a o îngreuna.

Poate fi folosită atât pe părul umed, cât și pe părul uscat. REZULTAT: Un păr incredibil de mătăsos, strălucitor și cu o fluiditate uimitoare.

b) Șamponul nutriție lejeră Elseve Ulei Extraordinar cu Ulei de Cocos - o textură delicată infuzată cu ulei de cocos delicat.

REZULTAT: Nutriție extraordinară pentru păr normal spre uscat. Hrănit intens, fără a fi îngreunat, părul este incredibil de mătăsos, ușor și strălucitor

c) Balsamul nutriție lejeră Elseve Ulei Extraordinar cu Ulei de Cocos - o textură delicată infuzată cu ulei de cocos delicat.

REZULTAT: Nutriție extraordinară pentru păr normal spre uscat. Hrănit intens, fără a fi îngreunat, părul este incredibil de mătăsos, ușor și strălucitor

Cele șase uleiuri pe care le conține gama Elseve Ulei Extraordinar sunt: 

1) Ulei de măceșe pentru regenerare,

2) Ulei de mușețel pentru iluminare,

3) Ulei de in pentru fortifiere,

4) Ulei de lotus pentru catifelare,

5) Ulei de floare de tiară pentru hidratare

6) Ulei de floarea soarelui pentru hrănire.
MAI POTI CITI