Cine este DAN Camarzan milionarul arestat dupa ce si-ar fi UCIS bunica. Un Suveran cu un wiki straniu.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea, a anunțat, că omul de afaceri Dan Camarzan a fost reținut luni seară, pentru infracțiunea de omor în forma violenţei în familie.

Conform biografiei Dan Camarzan este un om de afaceri din Brasov care are afaceri în IT și imobiliare, fiind inclus, în 2010, în topul Forbes, cu o avere estimată la peste 29 de milioane de euro.

Dan Camarzan a fost implicat în afaceri imobiliare, iar în primăvara lui 2018 s-a făcut remarcat prin apartenența la comunitatea celor care, în baza certificatului de născut viu, emis de Primărie, contestă si refuza restul actelor de identitate emise de autorități și se consideră „suverani”.

Dan Camarzan biografie suveranul nascut viu din brasov
Din wiki-ul ciudat al milionarului Dan Cămârzan aflam ca acesta si-a inceput ascensiunea antreprenoriala odata cu înfiinţarea a două firme de soluţii software în Braşov: Simple Words şi Diginesis.

Camarzan nu a stat mult timp pe gânduri şi la scurt timp s-a reorientat către domeniul imobiliar, atât de îndrăgit de antreprenorii români înainte de prăbuşirea pieţei din 2008-2009. 

Cămârzan a construit la foc automat mai multe clădiri de birouri, pe care le-a închiriat multinaţionalelor cu afaceri în judeţul Braşov. 

Antreprenorul brasovean a dezvoltat, prin firma Kronvest, clădiri impunătoare printre care se numără Quabitat, LMS şi Velux. În aceeaşi perioadă a demarat şi Europe Residence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest.

Cămârzan a intrat în atenţia presei încă din vara 2008, după ce a dat 15.000 de euro pe o şampanie într-un club de fiţe din Mamaia.

Dan Cămârzan care a fost casatorit cu Cristina Vaitus de care a divortat in 2017.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a lui  rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. 

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.
MAI POTI CITI