WIKI: Iulica Cercel din Calarasi si Accidentul lui Razvan Ciobanu in care a Murit Subit!

MOARTEA lui Razvan Ciobanu Noutati Misterioase! Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, actul de identitate se presupune a fi al soțului proprietarei autoturismului (Iulica Cercel) pe care îl conducea Răzvan Ciobanu.

Conform mediafax.ro, in masina in care a murit Razvan Ciobanu au fost gasite mai multe obiecte pentru femei, dar si un buletin cu o alta identitate.

Politia crede ca Iulica Cercel a fost in masina cu Razvan Ciobanu.

Potrivit Cancan.ro respectiva carte de identitate ar aparține lui Iulică Cercel, născut în 1980 și care locuiește în București. 

Acesta ar fi chiar soțul prietenei care i-a împrumutat mașina.

Anchetatorii au stabilit că Răzvan Ciobanu a fost aruncat din mașină pe trapa din plafon. 

Surse din Poliție au afirmat pentru DCNews că în mașină alături de actul de identitate al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit și un act de identitate al unui tânăr din Călărași.


Din biografia prietenului lui Razvan Ciobanu, aflam ca Iulica Cercel din Calarasi si iubita lui Madalina au pierdut un proces intentant de STEM SURE MEDICAL

Hotarare 4575/2018 din 06.06.2018 (LINK)

STEM SURE MEDICAL SRL: Reclamant

Ignatuc Madalina Georgiana: Pârât

Cercel Iulica: Pârât

Admite cererea. Obligă pârâţii să plătească reclamantei suma de 2.685 lei reprezentând contravaloare factură analize medicale la care se adaugă penalităţi contractuale de 0,15%/zi calculate de la data scadentă, respectiv 21.03.2016 şi până la achitarea integrală a debitului.

Obligă pârâta să achite reclamantei suma de 500 lei cheltuieli de judecată (taxa judiciară de timbru 200 lei şi onorariu avocat redus la 300 lei). Executorie. Cu apel in 30 zile de la comunicare.

GDPR! Pentru a inlatura datele dvs. cu caracter personal trebuie sa va adresati instantei de judecata sau operatorului (controlorului) de date care le face publice (portal.just.ro).

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. 

Ciobanu era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Practic, din cauza vitezei cu care rula, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, din cauza impactului. Cel mai probabil, Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță.
MAI POTI CITI