VITORAL D Copii pareri pretul absorbtiei eficiente a Calciului la sugari si copii.

Sa ne facem o parere despre Vitoral D Spray Oral pentru copii și bebelusi un supliment alimentar cu gust de căpșuni și xylithol, sub formă de spray destinat administrării orale. 

Vitoral D Spray Oral pentru copii, 25ml poate fi cumparat la pretul de 33 lei din toate farmaciile Bebe Tei.

Conform prospectului Vitoral D Spray Oral conține in compozitie Vitamina D3 (colecalciferol), care contribuie la absorbția normală a calciului, dezvoltarea normală și menținerea sănătații sistemului osos și a dinților. 

Este important de știut că nu toate formele vitaminei D3 sunt identice. Vitamina D3 din compozitia Vitoral D pentru copii este din sursă naturală, identică cu cea sintetizată de organismul uman, având un grad de absorbție superior.
pareri forum vitoral d spray cu vitamina d pentru copii

Colecalciferolul se administrează profilactic în rahitism și curativ în rahitism și osteomalacie. În practică, vitamina D se poate utiliza în combinație cu calciu pentru profilaxia rahitismului și a cariei dentare.

Administrarea de vitamina D3 este deosebit de importantă in primele faze ale dezvoltării copiilor, dar și adulților după perioade lungi de neexpunere la soare.

Spray-ul Vitoral D conține in compozitie si Xylitol, un îndulcitor blând cu dantura, găsit în formă naturală în diverse fructe, acesta contibuind la menținerea unei bune mineralizări a dinților. 

Vitoral D pentru sugari si copii NU CONȚINE ingrediente care pot cauza crampe. Gustul delicios de căpșuni este un alt beneficiu al produsului, fiind foarte apreciat de copii.

Modul de administrare a spray-ului Vitoral D este simplu. 

La sugari (0-12 luni) se administreaza 1 puf pe zi.

La copii (1-5 ani) se administreaza 2 pufuri pe zi sau la recomandarea unui medic.

Aplicati puful de Vitoral D direct in gura bebelusului sau amestecati in formula de lapte, bauturi sau alte alimente.

NU uitati sa agitati sticla inainte de utilizare.

Referitor la compozitie, Vitoral D spray contine urmatoarele ingrediente: apă, îndulcitor natural (xylitol 30%), vitamina D3 (colecalciferol), aromă naturală de căpșune, conservant natural (benzoat de sodiu), agent de îngroșare (gumă xanthan).

Vitoral D NU conţine: coloranți artificiali, gluten, grăsimi, sare, drojdie sau lactoza. 

Produsul este potrivit pentru vegetarieni, diabetici și persoane care suferă de boala celiacă. 

Spray-ul Vitoral D nu conține ingrediente care pot cauza crampe.

Efecte secundare dacă administrati mai multa vitamina D:

Simptomele sunt puţin caracteristice şi se pot manifesta ca bătăi rapide şi neregulate ale inimii (aritmie cardiacă), lipsa poftei de mâncare (anorexie), dureri de cap (cefalee), vărsături, greaţă, constipaţie, pierdere în greutate, stagnarea creşterii, sete excesivă patologică (polidipsie), sete, eliminarea de urină în cantităţi foarte mari (poliurie), diminuarea tonusului muscular (hipotonie musculară), slăbiciune musculară (adinamie), deshidratare, creşterea tensiunii arteriale (hipertensiune arterială), hipercalciurie cu formarea de calculi renali.

Parerea noastra este ca dorita compozitiei naturale, a pretului accesibil si a lipsei de efecte secundare, Vitoral D este un supliment alimentar bun daca vreti sa va tineti departe copilul de efectele secundare periculoase ale deficitului de Vitamina D1.
MAI POTI CITI