REVIDOX pareri bune pe forumurile care apreciaza ca NU are contraindicatii. Rezumat prospect.

Opiniile si comentariile de pe forumurile Revidox apreciaza faptul ca acesta este un produs 100% natural, de ultima generatie, considerat ca fiind cea mai mare descoperire stiintifica a ultimilor ani impotriva imbatranirii celulare, ca rezultat al ultimelor progrese in domeniul cercetarii nutraceutice.

Nutraceutic desemneaza o serie de substante/produse extrase sau izolate din surse alimentare, care se folosesc in scopul prevenirii (uneori si tratarii) unor afectiuni medicale.

Revidox este conform prospectului un supliment care are in compoziție extract din seminte de struguri si rodie plus seleniu.

Revidox contine in compozitie Stilvid 84%, una dintre cele mai importante descoperiri stiintifice in domeniul combaterii imbatranirii celulare
pareri comentarii Revidox Stilvid forumuri antixodantii eficienti fara efecte adverse

REVIDOX conține într-o capsulă atât resveratrol cat au 45 kg de struguri sau 45 de sticle de vin. 

Mai precis, REVIDOX acţionează ca o frână împotriva îmbătrânirii celulare, împiedicând oxidarea celulară.

Micuta molecula de resveratrol a dovedit in diverse studii stiintifice ca poate actiona ca: antiinflamator, anticarcinogenic, antimutagenic, antineoplastic, antioxidant, inhibitor al agregarii plachetare.

Descoperirea sa este un pas crucial în procesul de stopare a îmbătrânirii şi de prevenire a problemelor majore de sănătate. 

REVIDOX prelungeşte durata de viaţă a celulelor, aceasta fiind principala sa acţiune anti-îmbătrânire.

Revidox, mod administrare si contraindicatii

Pentru imbunatatirea functionalitatii fiziologice a organismului se recomanda admistrarea de lunga durata:1 capsula pe zi, inainte de micul dejun, pentru o perioada de minimum 1 an.

De preferat pe parcursul intregii vieti.

Fiind un supliment alimentar 100% natural, Revidox NU are contraindicatii.

Cand vorbim despre beneficiile Revidox ne gandim la cele 3 efecte principale pe care le are asupra organismului: Efectul antiimbatranire, Efectul antioxidant si Efectul cardioprotector

La capitolul antiimbatranire Revidox protejeaza materialul genetic (ADN), ferindu-l de mutatii. 

Asta inseamna ca are efect protectiv fata de boala Alzheimer si alte boli neurodegenerative si ca, reduce semnele externe de imbatranire, ajutand organismul in combaterea “din interior” a procesului de imbatranire celulara. 

Revidox activeaza si stimuleaza familia de gene SIRT1 – gena “longevitatii” cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii si preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-i elasticitatea si fermitatea.

Ca antioxidant, Revidox reduce stresul oxidativ cu 61.9%, incetinind astfel procesul de imbatranire celulara. 

Mai mult, Revidox reste capacitatea antioxidanta a pielii cu pana la 89%. 

Atentie! Corpul neutralizeaza cu pana la 182.7% mai multi radicali liberi (poluare, fumat, stres, etc) decat fara administrarea Revidox.

Din punct de vedere cardioprotector Revidox scade nivelul sanguin al colesterolului total (LDL) si al trigliceridelor, este vasodilatator arterial si are efect antitrombotic. 

Deasemenea Revidox se opune expansiunii fibroase a cicatricei post infarct si reduce markerii cu risc aterogen. 


REVIDOX frânează oxidarea LDL-ului (“colesterolul rău”), împiedicând astfel formarea trombozei. Are deasemenea efecte notabile antiinflamatorii şi de stimulare a imunităţii.

Pe ansamblu, credem că nu este o exagerare să vorbim despre REVIDOX ca fiind aproape un elixir al tinereţii.
MAI POTI CITI